Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
RASPRODAJA ŠUMA I VODE

Čitava Hrvatska odlazi na bubanj?

Otvoreno je novo bojno polje u ratu crkve i vlasti. Komisija Iustitia et pax kritizira Zakon o strateškim investicijama i tvrdi da će Hrvatska otići na bubanj. Odgovorio im je ministar gospodarstva koji ih je pozvao da se radije brinu o 370 tisuća nezaposlenih.

RTL/ 22.1.2013. u 18:50
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Šume, vode, spomenici, javna poduzeća - jedino je što je još ostalo - a novim zakonom vlast  priprema teren za totalnu rasprodaju Hrvatske - upozoravaju biskupi.

Kao što je nedavno za zdravstveni odgoj odgovarao crkvi ministar Jovanović, sada je to odmah učinio ministar gospodarstva.

No, u crkvi ne shvaćaju zašto se toliko žuri. Od nas taj zakon ne traži Europska unija, niti itko drugi. Desetak dana javne rasprave kažu nije dovoljno.

Za biskupe je neprihvatljivo da se za izlazak iz krize koriste resursi koji pripadaju i budućim generacijama. Na stranu crkve i ovaj put stao je šef HDZ-a.

HDZ-ov odbor za gospodarstvo doduše, već se usprotivio zakonu, te su poručili da su šume i voda posljednja linija obrane hrvatskog suvereniteta. A sukob crkve i vlasti nakon kratkotrajnog zatišja, još je više rasplamsan.

RTL/ 22.1.2013. u 18:50
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
utrkivali se?

Tešku prometnu nesreću u kojoj je kraj Mostara poginula obitelj skrivili hercegovački tajkun i sin tajkuna?

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba