PREMLATIO DJEVOJKU U ZADRU / Daruvarac ostao bez odvjetnika: 'Imam neke neodgodive privatne obveze...'

Image
Foto: Filip Brala/PIXSELL, Dino Stanin/PIXSELL

Korljan je rekao da će obranu Kovačevića preuzeti donedavni sudac Županijskog suda u Zadru Boris Radman

20.12.2018.
19:53
Filip Brala/PIXSELL, Dino Stanin/PIXSELL
VOYO logo

Andrej Korljan nije više branitelj Darka Kovačevića Daruvarca

Poznati zadarski odvjetnik o tome će sutra obavijestiti Općinski sud u Zadru, a razlog otkazivanja punomoći je, rekao je portalu Zadarski.hr, u preklapanju s prije preuzetim obvezama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Za 9. i 10. siječnja imam zakazane rasprave u jednom uskočkom predmetu na Županijskom sudu u Zagrebu. To je za mene priroritet, a nakon toga imam neke neodgodive privatne obveze oko djeteta tako da sam morao otkazati punomoć Kovačeviću", kazao je Korljan koji se nakon puštanja Daruvarca na slobodu našao pod velikim pritiskom javnosti. 

Javno mu prijetili smrću

Na nekoliko mjesta u Zadru osvanuli su grafiti prijetećeg sadržaja prema njemu, sve prijetnje koje je dobivao zadnjih dana Korljan je prijavio zadarskoj policiji ističući da se ne osjeća ugodno kad mu se tako javno prijeti smrću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sutkinja Mitra Meštrović nastavak suđenja Daruvarcu za teške tjelesne ozlijede i prijetnju 18-godišnjoj Zadranki zakazala je za 9. siječnja. Korljan je rekao da će obranu Darka Kovačevića preuzeti donedavni sudac Županijskog suda u Zadru Boris Radman.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo