NE ODUSTAJU / Mladića na Korčuli traže već 10 dana dronovima, psima, termovizijskim kamerama...

Image

Koristile su se bespilotne letjelice, potražni psi, pokušali su i s gumenjacima...

11.5.2022.
12:20
VOYO logo

Danas je 10. dan intenzivne potrage za mladićem na Korčuli, izvijestio je HGSS Orebić na svom Facebook profilu te uz fotografije pokušao prikazati kako napreduje traganje za njim.

Mladića, HGSS traži od 2. svibnja koji se tada udaljio iz obiteljske kuće na području Vele Luke. Uključeno je jedanaest HGSS stanica s područja cijele Hrvatske, ali i iz susjedne Bosne i Hercegovine. Ipak, poručuju da nije lako.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zahtjevan teren, obrastao šumom i makijom, te kiša koja je povremeno padala dodatno su otežavali potragu", stoji u objavi.

Image
Foto: HGSS Orebić
Image
Foto: HGSS Orebić

HGSS Orebić - potraga

Koristile su se bespilotne letjelice, potražni psi, pokušali su i s gumenjacima, a čak su noću koristili bespilotne letjelice, ali na kojima su termovizijske kamere. Veliki broj ljudi uključen je u potragu osim samih HGSS-ovca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U potragu su osim članova HGSS uključeni i članovi DVD s područja otoka Korčule, pripadnici MUP-a, članovi planinarskih i lovačkih društava, obitelj, prijatelji i brojni volonteri kojima zahvaljujemo na pomoći i suradnji", poručili su.

Budući da su pregledali sve objekte na širem području općine Vela Luka, uključujući i brojne napuštene i razrušene objekte, smanjit će intenzitet potrage jer nedostaje novih tragova i saznanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo