KRVAVO VJENČANJE / Detalji sukoba na svadbi u Imotskom: Mladića nokautirao jer je dobacivao njegovoj djevojci

Image
Foto: Igor Soban/PIXSELL

Ozlijeđeni mladić je od udarca pao na tlo i pritom udario glavom pri čemu je zadobio teške tjelesne ozljede mozga

19.6.2022.
13:12
Igor Soban/PIXSELL
VOYO logo

Općinsko državno odvjetništvo u Splitu donijelo je rješenje o provođenju istrage protiv 20-godišnjeg mladića zbog osnovane sumnje na počinjenje kaznenog djela osobito teške tjelesne ozljede, stoji u priopćenju DORH-a.

Naime, postoji osnovana sumnja da je se 20-godišnjak u petak, 17. lipnja oko 19:20 sati, tijekom svadbe u Imotskom počeo nagurivati s 27-godišnjakom kojega je potom udario lijevom nogom u predio glave. Mladić (20) je na svadbi bio gost sa svojom djevojkom, a kako stoji u priopćenju, ozlijeđeni mladić (27) prethodno je dobacivao njegovoj djevojci i nastavio unatoč upozorenjima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ozlijeđeni mladić je od udarca pao na tlo i pritom udario glavom pri čemu je zadobio teške tjelesne ozljede mozga koje su po život opasne.

Općinsko državno odvjetništvo u Splitu je, zbog postojanja opasnosti od utjecaja na svjedoke i ponavljanja kaznenog djela, predložilo određivanje istražnog zatvora protiv okrivljenika. Sudac istrage je prihvatio prijedlog za određivanje istražnog zatvora u odnosu na jednog svjedoka, dok u odnosu na druga dva svjedoka kaznenom postupku prijedlog nije prihvatio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Državno odvjetništvo će uložiti žalbu po primitku pisanog otpravka rješenja suca istrage, stoji u priopćenju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo