predao se policiji / Detalji ubojstva u Slatini: navodno ubijen zbog ljubavnog trokuta, glava mu je bila sva krvava, nije bio pri svijesti

Image
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL

Još uvijek se nagađaju motivi ubojstva u Slatini. Neslužbene informacije govore da je ubijeni muškarac bio u vezi sa suprugom muškarca koji je pucao. Njihov sukob traje od 2006. godine.

31.8.2017.
20:34
Ivica Galovic/PIXSELL
VOYO logo
Image

Razlog pucnjave u Slatini ljubavni trokut? 'Dozivali smo ga, ali nije reagirao'

Image

Razlog pucnjave u Slatini ljubavni trokut? 'Dozivali smo ga, ali nije reagirao'

Prema prvim informacijama ubijeni muškarac sjedio je u automobilu u centru Slatine ispred Javne vatrogasne postrojbe. Prišao mu je muškarac sa sukterom sa lijeve strane automobila, nakon čega je izvadio pištolj i na bočno staklo u glavu ispalio dva hica. Spremio je pištolj, skinuo kacigu na skuter i odšetao kako bi se prijavio u najbližu policijsku postaju, piše 24 sata.

"Odmah smo istrčali vidjeti što se događa. Vidjeli smo taj parkirani Renault te kraj njega napušteni skuter. Prvo smo primijetili da je na automobilu razbijeno staklo. Ranjeni muškarac bio je naslonjen na vrata, a krvarilo mu je iz glave. Pozvali smo Hitnu pomoć te smo se spremali zvati policiju. Tad je netko iz obližnjega kafića povikao da je pucač ostavio pištolj i otišao se predati policiju", rekao je stanovnik Slatine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Umrlog muškarca nisu htjeli izvlačiti iz automobila do dolaska Hitne pomoći.

"Dozivali smo ga, ali nije reagirao. Disao je, ali očito nije bio pri svijesti. Čuo sam da su ga živog prebacili u bolnicu, a što je bilo dalje, ne znam", rekao je očevidac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U vrijeme nesretnog događaja, centar Slatine 'vrvio' je prolaznicima, i sreća je da nitko drugi nije nastradao. U blizini pucnjave se nalazila majka sa dvoje dijece. Nakon pucnjave sklonili su se u lokalni kafić.

Nastradali muškarac hitno je prevezen u Opću bolnicu u Virovitici, preminuo nekoliko sati kasnije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policija je završila očevid oko 19 sati, piše 24 sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo