Nove optužbe protiv Atiemwena? / Doznajemo! Uhićen Dinamovac zbog pokušaja silovanja: 'Molila sam ga da prestane pa me ošamario'

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Policija je privela 23-godišnjeg nigerijskog državljanina zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela silovanja

28.3.2019.
13:37
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Doznajemo, igrač Dinama Iyayi Atiemwen u utorak je završio na ispitivanju u policiji gdje je priveden zbog optužbi za silovanje. Atiemwen je nakon ispitivanja pušten.

Protiv Atiemwena je bivša djevojka Iva Bošnjak podnijela privatnu tužbu, no ovog je puta Dinamovac priveden u policiju zbog pokušaja silovanja koje je prijavila djevojka iz Velike Gorice. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prvo me primio za ruke, pokušao me je svući. Ja sam se odupirala. Zatim me je počeo gušiti, a s drugom rukom me je opet počeo skidat. Ja sam ga molila da prestane, on nije prestao. Počeo me šamarat, ja sam počela vrištati", dio je ovo svjedočanstva 24-godišnjakinje s područja Velike Gorice koja je u emisijie RTL Danas kazala kako je proživjela, poput Ive Bošnjak, zastrašujuće iskustvo s nogometašem Dinama. 

Djevojka je pred našim kamerama ispričala da ju je šamarao, gušio i gurao joj ruke u gaćice. Svoj je iskaz dala i na policiji. Ona je već druga žena koja tvrdi da ju je ovaj nigerijski igrač napao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policija je potvrdila da je nakon provedenog kriminalističkog istraživanja nad 23-godišnjim nigerijskim državljaninom, zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela silovanja, mladić uhićen.

"Po dovršenom kriminalističkom istraživanju osumnjičeni 23-godišnjak je predan pritvorskom nadzorniku, a kaznena prijava je dostavljena nadležnom državnom odvjetništvu. Obzirom da se radi o kaznenom djelu protiv spolne slobode, a sve u svrhu zaštite prava i dostojanstva žrtve odnosno sekundarne viktimizacije nismo u mogućnosti iznositi detalje", odgovorili su za RTL iz PU zagrebačke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo