'VRIJEĐALA JE PUTNIKE' / Drama na autocesti! Prestrašeni putnici za Vijesti.hr: 'Žena je krenula na vozača, a autobus je zateturao...'

Image
Foto: RTL

'Vrijeđala je putnike i urlala na vozača da zaustavi autobus', prepričava nam putnica autobusa

21.2.2020.
21:45
RTL
VOYO logo

Prava drama u petak navečer događala se u autobusu Prometa Makarska na autocesti Zagreb - Split.  Sve je završilo kada je policijski presretač morao zaustaviti autobus. 

Prema riječima putnika, kaos je izazvala žena koja je optužila muškarca da ju je udario pa se krenula obračunati i s vozačem. Drama je završila kada je policijski presretač zaustavio autobus i odveo ženu i muškarca. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Tvrdila da ju je muškarac udarao i gušio"

"Žena je počela raditi kaos i zvala policiju. Tvrdila je da ju je muškarac, za kojim je ušla u muški WC, udario", ispričala je putnica iz autobusa za Vijesti.hr. 

"Krenula je i na vozača pa je autobus zateturao na cesti. Na kraju ju je suvozač spustio na sjedalo", prepričava dramatične trenutke putnica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Derala se na vozača"

Prema pričama očevidaca, navodno se radi o svađi bivših supružnika, a sve je počelo kada je žena svog bivšeg supruga na odmorištu optužila da ju je gušio pa je nazvala policiju. 

"Vrijeđala je putnike i vikala na vozača da zaustavi autobus, a drugi putnici su je pokušavali smiriti", prepričava nam putnica. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, sve je završilo tek kada je presretač zaustavio autobus te su policajci ženu i muškarca odveli su svojem vozilu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo