Droge, teške i lake / Dva Bosanca i Srbin dovezli se na granicu u Njemačkoj s vrećom ecstasyja, jedan od njih još i napušen, pa su ih uhvatili

Image
Foto: Hauptzollamt Koblenz

Mladići, sva trojica u 20-im godinama života, nisu se baš najbolje proveli na putovanju

1.11.2021.
9:02
Hauptzollamt Koblenz
VOYO logo

S nekoliko dana zakašnjenja Glavna carinska služba Koblenz objavila je da je prošle subote na autoputu A 61 u području Hunsrück uhvatila trojac kojemu su u automobilu pronašli 291 tabletu ecstasyja.

Objavili su da je bila riječ o automobilu njemačkih registarskih oznaka i da su u njemu putovala "dva bosanska državljanina u dobi od 27 i 29 godina i jedan 26 godina star Srbin".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U priopćenju se ne navodi gdje je trojac prešao granicu, ali je po trasi A 61 i području u kojem su ih priveli na svođenje računa, može logično zaključiti da su putovali iz Nizozemske u Njemačku. Službenici Carine očito su imali razlog zašto su ih pretraživali:

"Pri pretrazi automobila u prtljažniku im je skriveno ispod odjeće pronađeno 291 tableta ecstasyja."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Hauptzollamt Koblenz

"Suvozač je u razgovoru priznao i da je pušio kanabis", dodali su u priopćenju i taj detalj.

Naknadno su im pretražili i stanove u kojima žive u Njemačkoj i tamo im pronašli još nešto marihuane i hašiša. Carinari s područja Koblenza priložili su svom priopćenju kao ilustraciju i jedan od paketića plavih pilula koje su kod trojca pronašli u automobilu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo