SUSRET ISPRED SUDA / Facebook, svatovi i more: Pogledajte raspravu Glavaša, njegova sina i svjedoka koji je promijenio iskaz

Nakon završetka rasprave, pred zgradom zagrebačkog Županijskog suda izbila je rasprava između svjedoka i Glavaša.

5.11.2019.
13:28
VOYO logo

Nikola Jaman, danas je na Županijskom sudu u Zagrebu, na suđenju Branimiru Glavašu u slučajevima Selotejp i Garaža promijenio svoj raniji iskaz i rekao da je mu je u to vrijeme nadređen bio Glavaš. 

Ranije je govorio da Glavaš nije bio u zapovjednoj strukturi. "Tada sam lagao", objasnio je tijekom svjedočenja Jaman. Nakon završetka rasprave, pred zgradom zagrebačkog Županijskog suda izbila je žustra rasprava između Jamana s jedne i Branimira Glavaša i njegova sina Filipa s druge strane. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nije važno hoću li ja živjeti sto godina ili ću sutra umrijeti", kazao je Jaman Glavaševu odvjetniku Veljku Miljeviću i onda se obratio Branimiru Glavašu. 

VEZANI ČLANAK

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prijatelju, zašto mi nisi došao u posjet?"

"Zašto mi prijatelju nisi niti jednom u tri mjeseca došao u posjetu, a ja sam tebi bio 30 puta dok si bio u bolnici", kazao je Jaman Glavašu. 

"Prijatelju, pišeše svašta po Facebooku i ja tebi da dolazim pa da me prijaviš da utječem na svjedoka", odgovorio mu je Glavaš na što je Jaman nekoliko puta u čudu pitao piše li on po Facebooku. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pa to ti pišeš ti i Tola. Ja uopće ne pišem ništa na Facebooku", rekao je Jaman, a Glavaš je dodao da je svoj Facebooku zatvorio. Potom se Jaman obratio sinu Branimira Glavaša

"Filipe, dijete..."

"Filipe, dijete nisi mi to trebao reći, sramota. Ako je itko bio fer prema tebi, to sam ja. S kim si bio u svatovima kod moje kćeri? S mamom. Je li ti bio tata Glavaš...", nastavio je Jaman. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Filip ga je pitao je li on bio u njegovim svatovima, a kada mu je odgovorio da je, pitao ga je koje je to bilo godine. "Filipe, pa tvoja mater je rekla koliko sam novaca dao u koverti", odgovorio mu je Jaman na što mu je Filip Glavaš kazao da "nije stvar novaca nego principa". 

"Kako ste onda mogli mogli doći kod mene u svatove, a imate takvo mišljenje o mom ocu", rekao je Filip Glavaš na što je Jaman kazao da ga je Branimir Glavaš molio i "ljubio me sto puta da dođem u svatove". 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"A on je rekao da je bio u svatovima moje kćeri i sina, a nije bio", kazao je Jaman i potom se nastavila rasprava o svatovima. "10 godina ste dolazili kod nas kuća i na more i pričali da mu pakiraju i da ništa nije kriv. A sad odjednom - salto mortale. To vam govorim kao sin, a ne kao branitelj. Neću se više raspravljati, može vas biti sram", poručio je na kraju Filip Glavaš Jamanu.    

Cijelu raspravu pogledajte u nastavku:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo