Mještani Blata na nogama / FOTO Pokosio djevojčicu na zebri: 'Dragi 'stručnjaci' zbog vaših procjena izgubljen je mladi život'

Image
Foto: Marko Prpic/PIXSELL

'Nedavno je jedan pijanac skoro pokupio mene s djetetom u kolicima isto na zebri'

24.5.2019.
10:21
Marko Prpic/PIXSELL
VOYO logo

Na Karlovačkoj cesti u zagrebačkom naselju Blato u četvrtak u 21.10 sati dogodila se prometna nesreća u kojoj je poginula 6-godišnja djevojčica. 

Nesretno dijete je s tatom prelazilo cestu preko pješačkog prijelaza, kada je na nju naletio BMW krapinskih registracijskih oznaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čitatelj portala Vijesti.hr javlja kako se tragedija dogodila u neposrednoj blizini kuće obitelji čije je dijete poginulo.

"Ovo je nevjerojatna tragedija, prelazila je cestu s roditeljem na pješačkom prijelazu kada je naletio auto", ispričao nam je čitatelj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ova tragedija je podignula na noge stanovnike Blata. Ogorčeni su zbog tragedije, ali i zbog toga što se svakodnevno suočavaju s nesavjesnim vozačima koji na Karlovačkoj cesti prebrzom vožnjom ugrožavaju svoje, ali i živote stanovnika. 

Osim toga u Facebook grupi 'Ja volim Blato!' prozivaju prometne stručnjake jer su maknuli ležeće policajce s ceste. Krive ih za tragediju.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Dragi vijećnici VMO Blato danas je ugašen život jednog malog anđela na našoj Karlovačkoj cesti na kojoj su 'veliki promerni stručnjaci' odlučili kako treba osigurati promet na istoj. E pa mislim da bi te stručnjake trebalo opet pozvati i reči im da svoje diplome zapale jer našoj promernoj situaciji nisu pomogli nego su zaslužni za tragediju koja se danas dogodila. Naime, da su se vratili ležeći policajci koji su nekada bili postavljeni možda do ove tragedije ne bi došlo. No prometni stručnjaci su rekli “da uspornici doprinose smirivanju prometa, ali isto tako štetno djeluju na objekte u neposrednoj blizini u smislu pucanja fasada i statičkog oštećenja objekata uslijed velikih vibracija i buke koju proizvode vozila prolazeći preko njih.”

Iskrena sućut obitelji malene djevojčice!', napisala je jedna korisnica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Strašno, eto dragi 'stručnjaci' zbog vaših procjena izgubljen je jedan mladi život', napisala je druga ispod posta.

'Nedavno je jedan pijanac skoro pokupio mene s djetetom u kolicima isto na zebri stanici Karlovackoj 157. Vozio je tako brzo da je jedva zakočio. Tak' da stvarno tu se voze kao neki luđaci. Iskrena sućut roditeljima, a mala princeza počivala u miru', opisala je svoje iskustvo također jedna stanovnica naselja Blato.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo