VATROGASCI NA TERENU / FOTO/VIDEO Olujno nevrijeme ponovo zahvatilo požeški kraj: Ulice poplavljene, voda ulazila u kuće

Image
Foto: Požeški.hr

Javna vatrogasna postrojba Grada Požege javila je da je došlo do lažne uzbune prilikom aktiviranja sirene, odnosno došlo je do kvara na sustavu za uzbunjivanje

10.6.2022.
9:36
Požeški.hr
VOYO logo

Nevrijeme nikako da zaobiđe požeški kraj. Prije točno dva mjeseca u olujno nevremenu nastala je milijunska šteta na pomoćnom objektu tamošnje bolnice i gradilištu buduće zgrade Hitnog prijema, a sinoć ponovno slična situacija.

Kako javlja Požeški.hr, zbog velike količine padalina mnoga naselja u njihovoj županiji su poplavljena, a u mjestima Kaptol, Kutjevo, Kula, Bektež, Zakorenje i Podgorje nastali su problemi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U mjestu Kula nastradalo je između 20 i 30 kuća, a u Bektežu je poplavljeno njih desetak. Na terenu je 50 vatrogasaca iz različitih mjesta te prestankom kiše kreću na ispumpavanje obiteljskih kuća.

Image
bez žrtava /

Nevrijeme u Požegi: Olujni vjetar odnio krov sa zgrade u krugu bolnice

Image
bez žrtava /

Nevrijeme u Požegi: Olujni vjetar odnio krov sa zgrade u krugu bolnice

U Kutjevu je obilna kiša stvorila poplave i napravila velike nanose zemlje i kamenja na cesti. Ulicama sela Kaptol, tekla je bujica koja je mještanima ulazila u kuće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također, sinoć je Javna vatrogasna postrojba Grada Požege javila da je došlo do lažne uzbune prilikom aktiviranja sirene, odnosno došlo je do kvara na sustavu za uzbunjivanje. Kako javlja Požega.EU telefoni nisu prestajali zvoniti jer kažu sugrađani, sirene se nisu oglašavale još od rata.

Podsjetimo, krajem lipnja prošle godine, u Požeško-slavonskoj županiji došlo je do olujnog nevremena koje je uzrokovalo ogromnu štetu na imovini brojnih građana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo