INCIDENT U VIROVITICI / HDZ-ovac dobio šaku u glavu jer je uhvatio jednu ženu za stražnjicu? Agencija za poticaje: 'Nije bio neprimjeren'

Image
Foto: Matija Habljak/PIXSELL

Vujić je pao i počela mu je curiti krv iz nosa. Nakon toga je zatražio liječničku pomoć. Svjedoci su naveli da je Vujić bio u alkoholiziranom stanju

7.9.2022.
16:50
Matija Habljak/PIXSELL
VOYO logo

Antun Vujić, ravnatelj Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju, prošli je tjedan, u noći s petka na subotu, doživio fizički napad zbog kojeg je potražio liječničku pomoć u Hitnoj medicinskoj pomoći u Virovitici.

Kako piše Telegram, incident se dogodio u prostoru Međunarodnog sajma poduzetništva, obrtništva i poljoprivrede Viroexpo nekoliko sati nakon što je taj sajam otvorio hrvatski premijer Andrej Plenković. Vujić je tamo bio u svojstvu ravnatelja Agencije, ali i lokalnog političkog dužnosnika, kao član HDZ-a u Slatini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema informacijama koje je objavio Telegram, Vujića je šakom u glavu udario jedan član organizacijskog tima sajma, i to nakon što se ravnatelj Agencije, navodno, prethodno fizički neprimjereno ponašao prema supruzi tog čovjeka te da ju je uhvatio za stražnjicu. Kada je ovaj vidio što se dogodilo, prišao je Vujiću i udario ga šakom u glavu. Vujić je pao i počela mu je curiti krv iz nosa. Nakon toga je zatražio liječničku pomoć. Svjedoci su naveli da je Vujić bio u alkoholiziranom stanju.

O ovom događaju oglasili su se i iz same Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju, piše 24 sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Temeljem velikog broja medijskih upita na temu pisanja jednog portala, očitujemo se da je ravnatelj Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju Antun Vujić 2. rujna 2022. sudjelovao na VIROEXPO 2022. te na Svečanoj sjednici Županijske skupštine povodom Dana Virovitičko-podravske županije na poziv organizatora.

Tom prigodom je u večernjim satima ravnatelj Agencije napadnut od strane nepoznatog počinitelja te je zatražio liječničku pomoć, no nije ozlijeđen. Ističemo da ravnatelj Vujić ni na koji način nije izazvao incident, a osobito se nije neprimjereno i nedolično ophodio prema ikome od prisutnih", navode iz Agencije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo