uništila mu imovinu / Htjela je osvetu: Žena (49) zapalila bivšem suprugu kamion pun goriva

Image
Foto: Shutterstock

Ženi je određena zabrana približavanja bivšem izvanbračnom suprugu

15.6.2022.
9:15
Shutterstock
VOYO logo

Žena (49) se htjela osvetiti bivšem mužu, pa je pokušala zapaliti kamion pun bačvi s gorivom jer je mislila da vlasništvo njezina bivšeg muža. Sada je puštena iz pritvora i određena joj je zabrana približavanja bivšem mužu, a mora se dvaput tjedno javljati mjerodavnoj policijskoj postaji u Slatini.

Tereti se za počinjenje kaznenih djela dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom te krađe, piše Danica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Sumnja se da je iz otključane dvorišne prostorije (smočnica) uzela električni roštilj, veću količinu alkoholnih pića i sokova te ih stavila u građevinska kolica (ukupna vrijednost oko 2500 kuna), te je potom iz teretnog automobila uzela dvije motorne pile (vrijednost oko 7500 kuna) u vlasništvu drugog oštećenika'', navode općinski tužitelji.

Prema njihovim riječima, otuđene predmete je odnijela kući, a potom je, u cilju da se osveti i dovede u opasnost imovinu od bivšeg izvanbračnog supruga, u dvorištu obiteljske kuće, jer je vjerovala da je kamion njegovo vlasništvo, šibicama zapalila zapaljivu tekućinu i prolila ju po tovarnom sanduku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
tijekom vožnje /

Više od 150 vozača mobitelima snimalo zapaljeni kamion: Dobili su 'paprene' kazne

Image
tijekom vožnje /

Više od 150 vozača mobitelima snimalo zapaljeni kamion: Dobili su 'paprene' kazne

''U sanduku je bio prijenosni rezervoar za gorivo s 420 litara dizela, jedna metalna bačva s oko 50 litara goriva eurosuper, tri PVC spremnika od po osam litara s mješavinom benzina i ulja te zračni filteri za traktor.

Došlo je do zapaljenja i prijenosa topline na PVC kanistre ispunjene benzinom i gorenja plastike i zračnih filtera za traktor. Požar je uspio ugasiti oštećenikov sin pa se nije proširio na teretni automobil parkiran uz dvorišnu prostoriju i obiteljsku kuću, ni na stvari u teretnom vozilu”, priopćili su općinski tužitelji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo