TRI AUTA I DVA MOTOCIKLA / Istarski župan sudionik višestrukog sudara: 'Ozlijeđenom vozaču uputio je želje za što bržim oporavkom'

Image
Foto: Dusko Marusic/PIXSELL

U sudaru su sudjelovala tri automobila i dva motocikla, a jedan od sudionika bio je i obnašatelj dužnosti istarskog župana Fabrizio Radin

28.2.2021.
21:15
Dusko Marusic/PIXSELL
VOYO logo

U Istri se u nedjelju oko 13 sati dogodio višestruki sudar u kojem je jedna osoba ozlijeđena na cesti od Bala prema Rovinju, na križanju za mjesto Španidiga. 

U sudaru su sudjelovala tri automobila i dva motocikla, a jedan od sudionika bio je i obnašatelj dužnosti istarskog župana Fabrizio Radin, potvrdili su iz ureda Istarskog župana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Osim materijalne štete, ozlijeđen je motociklist koji je prevezen u pulsku Opću bolnicu na daljnju obradu te nije životno ugrožen. Ozlijeđenom vozaču motocikla istarski župan je uputio želje za što bržim oporavkom", priopćili su iz Istarske županije. 

U priopćenju su također izvijestili da je župan Radin u trenutku nesreće upravljao svojim privatnim vozilom te je potvrđeno kako nije bio pod utjecajem alkohola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo