DRAMA NA PEŠČENICI / Izudarao bivšu pred djecom: 'Plakala je, molila ga da prestane, mlatio ju je dok je nije oblila krv'

Image
Foto: Ilustracija/Miranda Cikotic/PIXSELL

Bivšu pred djecom htio utrpati u gepek: 'Molila je da prestane, mlatio ju je do krvi...'

1.2.2019.
20:21
Ilustracija/Miranda Cikotic/PIXSELL
VOYO logo

Teške tjelesne ozljede zadobila je 26-godišnjakinja nakon što ju je u četvrtak oko 17.20 sati na području Peščenice napao otac njezine djece. Naime, 39-godišnjak je po prethodnom dogovoru došao po zajedničku djecu te joj tada prišao i tvrdim predmetom joj nanio više udaraca po glavi. Potom ju je ugurao u prtljažnik osobnog automobila marke Škoda Superb.

"Počeo je vikati na nju, psovati joj mater, rodbinu, svece, zaista je to bilo degutantno slušati, a nije ga omelo ni to što su ulicom prolazili ljudi. Puknula ga je žuta minuta i izgledalo je kao da uopće nema kontrolu nad sobom. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Negdje usred te bujice psovki uzeo je vrećicu u kojoj je bio nekakav veći tvrdi predmet, nisam siguran što točno, i počeo je divljački udarati po glavi. Ona je plakala i molila ga da prestane, a on ju je mlatio sve dok je nije oblila krv ", kazao je za Večernji list jedan od očevidaca. 

Zaprijetio djeci u automobilu

Prema njegovim riječima, nasilnik nije prestao ni nakon što je pala na pod, a ono zbog čega je cijeli događaj posebno potresan jest to da se sve odvijalo pred očima njihove djece koja su u potpunom šoku sve promatrala iz automobila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što ju je pokušao strpati u prtljažnik automobila, ženi su u pomoć priskočili građani koji su vidjeli cijeli događaj. Oni su zajednički 39-godišnjaka odgurnuli od vozila i na taj način omogućili ozlijeđenoj ženi da u tom trenutku pobjegne u obližnju zgradu.  

Nasilnik je mirno sjeo u automobil i zaprijetio svojoj djeci da se ne miču te se odvezao u nepoznato, piše Večernji list. Zagrebačka policija, s obzirom na to da su u tom trenutku imali slučaj otmice dvoje djece, o svemu je obavijestila sve policijske uprave u zemlji. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U međuvremenu je po pretučenu 26-godišnjakinju došla hitna koja ju je prevezla u KBC Zagreb, gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđena, ali izvan životne opasnosti.  Policija je malo prije ponoći na području Osječko-baranjske županije zatekla Škodu Superb za kojom su tragale sve raspoložive policijske snage te je u ekspresnoj akciji uhićen 39-godišnji nasilnik. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo