dovela mu život u opsanost / Kaos na zagrebačkoj aveniji: Svađa u prometu pretvorila se u fizički obračun starije žene i sredovječnog muškarca

Image
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

Liječnička pomoć 48-godišnjaku je pružena u Kliničkom bolničkom centru Sestre milosrdnice gdje je utvrđeno da je lakše ozlijeđen

24.4.2022.
15:32
Slavko Midzor/PIXSELL
VOYO logo

Svađa u prometu koja je započela u subotu na križanju Avenije Većeslava Holjevca i Hrvatske bratske zajednice, kod Nacionalne sveučilišne knjižnice, pretvorila se u fizički obračun između starije žene i muškarca srednjih godina.

Nakon nesuglasica u prometu 48-godišnji vozač osobnog automobila i 67-godišnja vozačica drugog osobnog automobila zaustavili su se na raskrižju. Zatim je 48-godišnjak izašao iz vozila i stao ispred vozila 67-godišnjakinje na što je ona vozilom krenula prema naprijed udarivši ga pritom u predjelu nogu uslijed čega je izgubio ravnotežu i pao na poklopac motora, a potom ga u daljnjem kretanju prema naprijed udarila bočnim ogledalom u tijelo te se udaljila, izvijestila je zagrebačka policija. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Liječnička pomoć 48-godišnjaku je pružena u Kliničkom bolničkom centru Sestre milosrdnice gdje je utvrđeno da je lakše ozlijeđen. Kriminalističko istraživanje je u tijeku. 

Žena će vjerojatno biti kazneno prijavljena za, kako kažu iz policije, dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo