incident u rogoznici / Katranom na Keruma: Tko mu je pokušao zapaliti kuću pod okriljem noći?

Kad je obitelj u pitanju teško je ostati hladne glave pa građani s kojima smo razgovarali Kerumu ne zamjeraju oštar istup u medijima

26.10.2018.
19:57
VOYO logo

"Tko stupi na moj posjed na neprijateljski način, pogotovo tamo gdje mi djeca obitavaju, ja ću mu otkinit glavu" - izjavio je bivši splitski gradonačelnik Željko Kerum za Dalmatinski portal, nakon što mu je netko u noći s nedjelje na ponedjeljak oštetio bazen u Rogoznici, navodno ga polivši katranom. 

Kerum je još dodao i da policija istražuje je li netko čak htio zapaliti kuću u kojoj živi sa suprugom i djecom. Policija je riješila slučaj, napisao nam je jutros Željko Kerum, ne želeći stati pred kameru pa smo upitali šibensku policiju što su oni to konkretno riješili na što su nam oni odgovorili kako nemaju pojma o čemu mi govorimo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kažu, "jesmo imali jedan slučaj prijavljen u Rogoznici, međutim nismo ga povezali direktno sa Željkom Kerumom i što je važnije nismo ga riješili".

"U noći 21./22. listopada u Rogoznici je nepoznati počinitelj oštetio bazen splitske tvrtke, pri čemu je nastala šteta od nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatih počinitelja će biti podnijete kaznene prijave", izvijestila je policija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kerum je kasnije ipak odgovorio na naš telefonski poziv i pojasnio nam kako je tvrtka iz policijskog biltena ipak njegova. "Tvrtka je vlasnik objekta, a vlasnik tvrtke je moja obitelj. To je stvar policije i to će oni riješiti", kratko nam je kazao Željko Kerum.

Kad je obitelj u pitanju teško je ostati hladne glave pa građani s kojima smo razgovarali Kerumu ne zamjeraju oštar istup u medijima. Jednako kao što nije jasno ni tko se uhvatio Keruma koji je kao poduzetnik, ali i političar često na meti kritika. Ipak, kritike su jedno, a polijevanje katrana ispred obiteljskog doma, pod okriljem noći, nešto sasvim drugo. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo