nije prvi put / Komšić, čiji je sin na smrt izbo djevojku, priveden zbog prijetnji: 'Ubiti ću ono tvoje smeće!'

Image
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Ovo inače nije pri boravak Ive Komšića u Remetincu

7.10.2022.
17:36
Marko Lukunic/PIXSELL
VOYO logo

Ivo Komšić, otac Davida Komšića osuđenog na 25 godina zatvora zbog ubojstva svoje bivše djevojke, doveden je pred sudca istrage pod optužbom za pokušaj iznude i prijetnje te mu je određen istražni zatvor.

Sumnja se da je Komšić od početka ove godine do uhićenja prijetio svom poslovnom partneru Vjekoslavu Komšiću, piše Večernji list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Doći ću i ubiti ono tvoje smeće. Neka vodi računa o sebi. Što ga briga za mene", navodno je rekao poslovnom partneru prilikom poziva na telefon njegove kćeri.

Osim za prijetnju, Ivo Komšić je osumnjičen i za pokušaj iznude Miroslava D., kojeg smatra krivcem za dio privatnih problema koje ima. Zbog tih problema i neriješenih odnosa koje ima s Miroslavom D., od njega je tražio povrat  200.000 eura na ime nepostojećeg duga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Tih 200.000 eura, taj dug,  ne moraš mi platiti odjednom. Možeš mi ga podmiriti i u ratama. A ako te ne učiniš, ubit ću ti ženu i djecu", i njemu je zaprijetio Komšić.

Image
uhićeni zbog prijetnji /

Otac i kum Davida Komšića pušteni iz pritvora u kojem su završili zbog prijetnje ubojstvom

Image
uhićeni zbog prijetnji /

Otac i kum Davida Komšića pušteni iz pritvora u kojem su završili zbog prijetnje ubojstvom

Ovo inače nije pri boravak Ive Komšića u Remetincu. Bio je pritvoren i u travnju 2018. i to tri tjedna, također zbog prijetnji i zastrašivanja. Prije toga Komšić je pritvaran i jer je prijetio i uhodio sutkinju koja mu je osudila sina, a nakon toga je  u studenom 2011. tijekom zatvorskih posjeta sinu pokušao dostaviti mobitel. No nije uspio jer je zbog prijašnjih ekscesa bio pod jačom prismotrom pravosudnih policajaca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što se pak tiče Davida Komšića, Vrhovni sud mu je  u siječnju 2020. odbio drugu žalbu pa je pravomoćno osuđen na 25 godina zatvora jer je s 88 uboda nožem ubio svoju trudnu djevojku Kristinu Krupljan. Za to zlodjelo je dvije godine ranije bi nepravomoćno osuđen na 30 godina zatvora, no Vrhovni sud mu je poslije prve žalbe umanjio kazanu za pet godina, a kasnije mu je ta kazna od 25 godina i potvrđena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo