trgedija na planini / Krenuli na izlet na Papuk pa ih uhvatila snježna oluja? Tijelo prvog smrznutog muškarca pronašla ralica

Image
Foto: Maja Santosi/PIXSELL

Drugo tijelo, pronašao 41-godišnjak oko 15 sati na drugoj lokaciji, prilikom dolaska do šumskih radnih strojeva

26.1.2021.
10:02
Maja Santosi/PIXSELL
VOYO logo

Policija intenzivno utvrđuje okolnosti stradanja dviju osoba na Papuku, čija su smrznuta tijela pronađena u ponedjeljak.

"Tijelo prve osobe, pronašli su oko 9.45 sati djelatnici tvrtke koja se bavi čišćenjem snijega, prilikom prolaska teretnim vozilom s ralicom na spomenutoj relaciji, dok je drugo tijelo, pronašao 41-godišnjak oko 15 sati na drugoj lokaciji, prilikom dolaska do šumskih radnih strojeva", objavila je PU virovitičko-podravska danas.

Nakon objave vijesti, pojavile su se i glasine kako je moguće da se radi o migrantima, no neslužbene informacije to opovrgavaju, piše 034portal.

Iako identitet dva muškarca još nije poznat, navodno se radi o osobama koje su živjele na području Požeško-slavonske županije, točnije u okolici Velike. Pretpostavlja se da su nesretni muškarci u nedjelju krenuli na izlet te se zaputili od Velike prema Slatinskom Drenovcu, ali ih je na putu zaustavio snažan i hladan vjetar te snježna oluja. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo