Tragedija u Novskoj / Milanović: 'Očekujem da će se brzo utvrditi sve činjenice o uzrocima ove nesreće kakva dugo nije zabilježena'

Image
Foto: Goran Stanzl/Davor Javorovic/PIXSELL

Izrazio je sućut obiteljima poginulih, a ozlijeđenim putnicima zaželio brz oporavak

10.9.2022.
9:46
Goran Stanzl/Davor Javorovic/PIXSELL
VOYO logo

U naletu putničkog vlaka na zaustavljeni teretni vlak kod Novske poginulo je troje, a ozlijeđeno 11 ljudi, a o ovom stravičnom događaju oglasio se i predsjednik Zoran Milanović.

"Izražavam svoju sućut obiteljima poginulih u sudaru vlakova na željezničkoj pruzi kod Novske. Putnicima koji su ozlijeđeni u toj strašnoj nesreći želim brz oporavak, a svim javnim službama koje su pomagale unesrećenima zahvaljujem na brzoj reakciji i zbrinjavanju ozlijeđenih", napisao je na svom Facebooku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kaže kako očekuje da će se brzo utvrditi sve činjenice o uzrocima ove teške nesreće kakva dugo nije zabilježena na hrvatskim prugama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, mjesto nesreće obišao je premijer Andrej Plenković koji je tom prilikom rekao: Prema onome što smo danas čuli od policije, vatrogasaca, HGSS-a, Crvenog križa, predstavnička HŽ-a, to su podaci koje imamo. Naravno da će se provesti istraga da se utvrde razlozi nesreće, prema tome možemo zasad izraziti sućut obiteljima poginulih. Izraziti žaljenje da se ovo dogodilo."

Na mjesto nesreće uz premijera stigli su i ministri Oleg ButkovićDavor BožinovićVili Beroš Marin Piletić te župan Ivan Celjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo