tijelo ide za split / Misa za Mateja u crkvi Svetog Ante u Beogradu. Tijelo izloženo od 15 do 17 sati: Okupili se Beograđani

Image
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

Nenad Periš doputovao je u Beograd nakon što je jučer potvrđeno da je iz Dunava izvučeno tijelo  njegovog sina

20.5.2022.
15:45
Davor Javorovic/PIXSELL
VOYO logo

Tijelo Mateja Periša danas je oko 14 sati dopremljeno u portu crkve Svetog Ante u Beogradu gdje će se održati misa i njegov ispraćaj za Split gdje će biti sahranjen, piše Blic.

Velik broj Beograđana došlo je ispred crkve odati počast Mateju koji se prema preliminarnim rezultatima obdukcije utopio u rijeci. Njegovo tijelo pronađeno je prekjučer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nenad Periš, otac Mateja Periša prvi je stigao u crkvu Svetog Ante u Beogradu, gdje će danas biti održana misa za njegovog sina.

Matejevo tijelo bit će izloženo u crkvi od 15 do 17 sati gdje će njegov ispraćaj predvoditi Stanislav Hočevar, beogradski nadbiskup i mitropolit.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tijelo Mateja Periša dopremljeno je pogrebnim vozilom u crkvu Svetog Ante u Beogradu u 14:20. Tijelo  je odmah izloženo u porti crkve, međutim ulazak je dozvoljen samo porodici i prijateljima nastradalog mladića.

Ispred crkve u centru Beograda okupili su se građani, koji, kako kažu, nisu poznavali Periša, ali ih je ova tragedija pogodila. S cvijećem u rukama čekali su red da uđu u crkvu i odaju počast preminulom Splićaninu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

Ispraćaj Mateja Periša

"Nadala sam se samo da ću ćuti lijepe vijesti, to su svi očekivali, ali nažalost mladi život je ugašen. Dečko je došao da se provede, a ovako se završilo. Ja sam bila u depresiji od šoka kada sam saznala", rekla je za Blic građanka koja je došla da se oprosti od Mateja.

Nenad Periš doputovao je u Beograd nakon što je jučer potvrđeno da je iz Dunava izvučeno tijelo  njegovog sina. On je za Blic kazao da su mu porukom kazali da je tijelo izvučeno i da se poklapa s opisom njegovog sina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

Nenad Periš

"Zahvaljujem se svima na molitvi i brizi. Toliko je bilo iskrenog suosjećanja tijekom potrage, to nikad neću zaboraviti jer to mi je jako značilo. Hvala svakom ponaosob, svakom vjerniku , običnom, čovjeku, svećeniku, policiji, novinaru. Svima posebno hvala i svakoga grlim. To što su imali suosjećanja, što su svi željeli da Matej bude pronađen. To nikada neću zaboraviti koliko god bol bila teška", kaže Nenad.

Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo