pokupio ih motociklist / Mještani Starigrada u šoku: 'Da nisu stale kupiti pecivo, cura bi još bila živa'

Image
Foto: Vijesti.hr

U Starigradu još ne mogu doći sebi od nesreće koja je mjesto zavila u crno. Tri prijateljice iz Našica došle su na ljetovanje koje je završilo tragično

2.8.2018.
21:34
Vijesti.hr
VOYO logo

Četiri djevojke noćas su na povratku iz noćnog izlaska stale pored pekare blizu hotela 'Rajna', a u tom trenutku na njih je naletio 16-godišnjak na motociklu u alkoholiziranom stanju, te pokupio dvije od njih. 

"Možda se ništa ne bi dogodilo da nisu stale kupiti pecivo. Da na povratku iz diskoteke nisu stale uz magistralu pričekati svoju prijateljicu. Nažalost, stale su na nekoliko minuta, dovoljno da se dogodi nezapamćena tragedija", pričaju mještani Starigrada koji su svjedočili tragediji kakva se ne događa često, piše Zadarski.hr. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, jedna od dvije djevojke sati nakon nesreće u zadarskoj je bolnici od posljedica teških ozljeda preminula 18-godišnja L.B., dok su njene prijateljice, a sve su tri inače iz Našica, lakše ozlijeđene, kao i 16-godišnji vozač. 

>>Bez vozačke: Pijani tinejdžer na motoru pokosio četiri djevojke, jedna preminula

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ozljede su nažalost bile preteške za mladi život 18-godišnjakinje. Ostale djevojke su dobro i puštene su na kućnu njegu. Otpušten je i vozač koji je u nesreći zadobio lakše tjelesne ozlijede", kazao je Edi Karuc, zamjenik ravnatelja zadarske Opće bolnice.

U Starigradu još ne mogu doći sebi od nesreće koja je mjesto zavila u crno. Tri prijateljice iz Našica došle su na ljetovanje u apartman jedne od njih, a u večernjem izlasku pridružila im se njihova prijateljica iz Starigrada. Ljetovanje je nažalost, završilo na tragičan način. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U prodavaonici peciva nitko nije ni shvatio što se događa ispred trgovine. Čuli su neke zvukove, ali ne i da oni donose smrt.

"Moj otac je izašao iz pekare kada je već sve bilo gotovo. Nitko osim djevojaka nije vidio što se se zapravo dpogodilo. Strašno. Ovo nas je sve jako pogodilo", kaže djelatnica iz pekare.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Načelnik Općine Krsto Ramić priznaje da je u stanju šoka. Nije mu jasno kako se to moglo dogoditi na dijelu ceste gdje postoji ograničenje brzine, preglednost i nogostup.

"Poznajem tog mladića i njegovu obitelj. Nisu nikad imali problema, tako da mi je ovo još teže shvatiti. Izražavam sućut obitelji preminule djevojke, a ostalima želim brz oporavak", rekao je. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema prvim rezultatima očevida 16-godišnji maloljetni vozač je upravljajući motociklom zadarskih oznaka bez vozačke dozvole i pod utjecajem alkohola, nailazeći iz smjera Rijeke, iz neutvrđenih razloga prešao na suprotni trak.

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo