počelo suđenje u osijeku / Mladić koji je pijan usmrtio 20-godišnjakinju se skrivao od kamera: 'Nakon druge boce votke ničega se ne sjećam'

Image
Foto: Dubravka Petric/PIXSELL

Ljušanin se u sudnici svim silama pokušao sakriti od bliceva fotoreportera, no nije u potpunosti uspio

27.9.2018.
13:26
Dubravka Petric/PIXSELL
VOYO logo

Na Općinskom sudu u Osijeku nastavljeno je suđenje u postupku protiv 20-godišnjeg Ivana Ljušanina iz Vuke

Ljušanin je optužen da je u alkoholiziranom stanju s 1,79 promila alkohola u krvi i bez vozačke dozvole skrivio prometnu nesreću u kojoj je poginula njegova vršnjakinja Marinela Trupeljak, dok je suputnik Damir Đambić zadobio višestruke teške ozljede. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ljušanin se u sudnici svim silama pokušao sakriti od bliceva fotoreportera, no nije u potpunosti uspio. 

Image

Mladić koji je usmrtio 20-godišnjakinju skrivao se od kamera: 'Nakon druge boce votke ničega se ne sjećam'

Image

Mladić koji je usmrtio 20-godišnjakinju skrivao se od kamera: 'Nakon druge boce votke ničega se ne sjećam'

Kobna nesreća zbog koje se sudi 20-godišnjaku dogodila 2. prosinca prošle godine u Kuševcu. Odvjetništvo tereti 20-godišnjaka da je oko 1.30 sati, sjedeći za upravljačem BMW-a, s 1,79 promila alkohola u krvi i bez vozačke dozvole vozio BMW Radićevom ulicom iz smjera Ivanovaca Đakovačkih prema centru Kuševca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako stoji u optužnici, brzina kojom je Ljušanin vozio pri slijetanju automobila bila je 150 km/h, i to u naseljenom području gdje je ograničenje brzine 50 km/h. U jednom trenutku izgubio je nadzor nad vozilom, nakon čega je BMW sletio u kanal i zabio se u betonsko postolje šahta. 

Vozilo je nakon toga odbačeno u zrak, udarilo u rub betonskog mosta pored kućnog broja 46, a naposljetku i u stražnji gornji dio parkiranog automobila. U daljnjem je kretanju BMW udario i u stablo te se zaustavio u kanalu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Marinela Trupeljak zadobila je teške ozljede zbog kojih je dan kasnije preminula u KBC-u Osijek. Teško je ozlijeđen i 31-godišnji Đambić, koji je zbog višestrukih prijeloma nekoliko mjeseci proveo u bolnici.

Ljušanin se branio kako se, nakon što su naručili drugu bocu votke, ničega ne sjeća, pa tako ni nesreće. Prijateljima se često hvalio kako nema položen vozački ispit, a često vozi, piše Glas Slavonije. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo