Crna noć na hrvatskim cestama / Mladić smrtno stradao u padu s motocikla kod Omiša, a policajac u Donjim Andrijevcima poginuo na putu na posao

Image
Foto: Ilustracija/Damir Spehar/PIXSELL

Jedna je osoba poginula, a druga je teže ozlijeđena u prometnoj nesreći koja se dogodila u jutarnjim satima na širem omiškom području. U prometnoj nesreći koja se dogodila u mjestu Donji Andrijevci poginuo je policijski službenik

1.11.2015.
11:41
Ilustracija/Damir Spehar/PIXSELL
VOYO logo

Osamnaestogodišnji mladić poginuo je u nedjelju u padu s motocikla, na širem omiškom području,

Drugi mladić, njegov vršnjak, koji se također nalazio na motociklu, teže je ozlijeđen i zadržan u splitskoj bolnici, doznaje se u splitskoj policiji i bolnici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Teška prometna nesreća dogodila se jutros u 3,50 sati na Županijskoj cesti Omiš-Kučići, predio Livade, gdje je motocikl na kojem su bila dva 18-godišnjaka sletio izvan kolnika. Jedan je poginuo na mjestu nesreće, a drugi je teško ozlijeđen.

Policija još uvijek ne zna tko je upravljao motociklom, i u tijeku je očevid o uzrocima i okolnosti nesreće. O događaju je izviješteno Općinsko državno odvjetništvo

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policajac poginuo u prometnoj nesreći u Donjim Andrijevcima

U prometnoj nesreći koja se dogodila u nedjelju oko 6,50 sati u mjestu Donji Andrijevci, 25 kilometara od Slavonskog Broda, poginuo je vozač osobnog automobila, policijski službenik, izvijestila je brodsko-posavska policija. 

Policijski službenik bio je jutros na putu na posao, potvrdio je Hini Antun Jakobović, glasnogovornik Policijske uprave Brodsko-posavske. 

Poginuo je pri slijetanju osobnog automobila s ceste pred kućnim brojem 45 na južnom ulazu u Donje Andrijevce, vozeći prema centru mjesta. U trenutku prometne nesreće bio je sam u automobilu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Očevidom se utvrđuju uzroci i okolnosti nesreće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo