drski kradljivci / Mladići i djevojke otišli na noćno kupanje i šokirali se jer ih je netko okrao. Šokirat ćete se tko je to bio

Image
Foto: Shutterstock

Odmah su pozvali roditelje i primijetili auto sa svojim stvarima. 'Što ste uopće radili u ovo doba noći na plaži', rekao je kradljivac

7.8.2022.
14:06
Shutterstock
VOYO logo

Krađe na plažama Jadrana tijekom turističke sezone nisu rijetke, no slučaj koji se dogodio skupini djevojaka i mladića na Biogradu na Moru je poseban, Adriano Z. iz Austrije, Julian G.iz Njemačke te djevojka Barbara P. iz Hrvatske šokirali su se kad su shvatili tko ih je pokrao tijekom noćnog kupanja na plaži Soline, javlja Fenix magazine.

Oko tri sata u noći nakon noćnog kupanja u moru shvatili su da nema njihovih tri torbi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Odmah smo pozvali roditelje. Dok smo ih čekali, pretraživali smo plažu ne bi li nekoga vidjeli, Adriano je ugledao dva starija čovjeka ispredkafića i pitao ih jesu li koga vidjeli s torbama. Umjesto odgovora, izvrijeđali su nas i pogrdnim riječima nam spočitnuli što uopće radimo u ovo doba noći na plaži'', ispričala je Barbara.

Image
Zaštitite se /

Raste broj krađa na plažama: Krade se novac i vrijedne stvari, pa čak i kratke hlačice

Image
Zaštitite se /

Raste broj krađa na plažama: Krade se novac i vrijedne stvari, pa čak i kratke hlačice

Kad su stigli roditelji, jedan od mladića primijetio vozilo VW Caddy, i u vozilu ugledao dio svoje torbe. Kasnije se ispostavilo kako su sve tri torbe bile prekrivene dekom i nalazile se u tom vozilu. Otac Adriana Z., je upitao dvojicu muškaraca iz kafića znaju li čiji je automobil, a jedan mu je drsko uzvratio: ''Nije to tvoj problem!''

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Otac ga je zamolio da ode do vozila kako bi mu nešto pokazao. Muškarac koji ima više od 70 godina bez srama dolazi do automobila, a otac mu malo jačim glasom govori neka otvori vozilo i preda mu torbe koje je ukrao. U protivnom će zvati policiju. Muškarac je to i napravio, nije se ispričao, nije imao srama, samo je ocu kazao neka ne ostavlja stvari pored auta, a to auto je bilo nekoliko metara dalje od mjesta gdje smo ostavili svoje torbe prije nego smo ušli u more'', prepričao je krađu Adriano.

Majka jednog od mladića je rekla kako se u automobilu dvojice starijih muškaraca moglo vidjeti više stvari, pretpostavlja ukradenih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Tko bi pomislio da će se dvojica staraca baviti krađom i to u kasnim noćnim satima na nekim plažama. Još smo u šoku jer to je njima očito posao. Starci voze uokolo i kradu stvari turistima a i domaćima, ne biraju kome, ne znam što rade sa svim tim stvarima. I još su bez srama te drski'', komentirao je Adriano. Krađu na kraju nisu prijavili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo