muškarac priznao zločin / Monstruozan zločin u Srbiji: trogodišnja djevojčica oteta s proslave rođendana, silovana pa brutalno ubijena

Image
Foto: Ilustracija/AP Images

Kada je primjećeno da djevojčice nema, roditelji su je počeli da tražiti. V. C. je obavijestio policiju da je ubio djevojčicu

10.7.2016.
11:26
Ilustracija/AP Images
VOYO logo

Trogodišnja djevojčica iz zaječarskog sela Vratarnica u Srbiji sinoć je silovana pa ubijena šakama i kamenjem, prenose beogradski mediji.

U tijeku je bila proslava rođendana jedne djevojčice. Kako RTS saznaje, muškarac V. C. (28) je odveo s rođendana djevojčicu A. S. oko 22 sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kada je primjećeno da djevojčice nema, roditelji su je počeli tražiti. V. C. je obavijestio policiju da je ubio djevojčicu, a njeno tijelo je pronađeno rano jutros.

"Policija je otišla na lice mjesta i na oko 600 do 700 metara od kuće u kojoj je bila na rođendanu pronašla njeno unakaženo tijelo", rekao je direktor policije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako su Kuriru rekli mještani sela, djevojčica je bila s Vladislavom R. odakle ju je on i odvukao i ubio.

Majka ubijene djevojčice rekla je da su se svi dali u potragu i pretražili su gotovo cijelo selo, ali je nigdje nije bilo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vladicu smo zvali telefonom, u početku se nije javljao, a zatim se javio svom ocu, koji je u pozadini čuo dijete kako vrišti", rekla je potresena majka.

Vladicu je, kako kaže, poznavala, ali ništa nije ukazivalo na to da bi učinio ovako nešto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne znam šta mu je sad bilo, uvijek je bio ugodan, igrao se s Anđelinom, pozdravio bi je svaki put, ali ne samo nju, već svako dijete" ispričala je.

Prije nego što ju je odveo, kako kaže, igrao se s njom ispred kuće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Muškarac je uhićen.

Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo