incident / Napad na mladića u Vukovaru: Sudionici sukoba mahom maloljetni pripadnici navijačkih skupina

Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Nakon verbalnog sukoba uslijedio je fizički sukob dvije maloljetne osobe, u kojem je jedna maloljetna osoba lakše ozlijeđena

18.1.2019.
12:55
Ivo Cagalj/PIXSELL
VOYO logo

Učenika vukovarske srednje škole u srijedu navečer kod autobusnog kolodvora napala je skupina mladića koji su bili maskirani fantomkama. Njih pet, šest, pretukli su mladića, a iz vukovarske policije u četvrtak su rekli kako je mladić lakše ozlijeđen. 

PU Vukovarsko-srijemske službeno se oglasila povodom sukoba. Kako navode oni su dojavu o sukobu više osoba zaprimili oko 19.20 sati. "Dolaskom na mjesto događaja, policija je zatekla dio sudionika , koje se dovodi u vezu s događajem. Saznanja iz, dosadašnjeg, kriminalističkog istraživanja upućuju na sumnju da se radi o pripadnicima različitih navijačkih skupina, svi maloljetnici. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, nakon verbalnog sukoba u kojem su sudjelovali dva pripadnika jedne navijačke skupine naspram tri pripadnika druge navijačke skupine uslijedio je fizički sukob dvije maloljetne osobe, u kojem je jedna maloljetna osoba lakše ozlijeđena. Policija sve radnje poduzima u koordinaciji s nadležnim državnim odvjetništvom", stoji u izvješću policije. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo