deveta nesreća sa smrtnim posljedicama / Njemački motociklist kod Labina sletio s ceste i udario u prometni znak: preminuo u bolnici

Image
Foto: Ilustracija

Glasnogovornica istarske policije Nataša Vitasović izvijestila je kako je to ove godine bila deveta nesreća sa smrtnim posljedicama

14.7.2016.
9:01
Ilustracija
VOYO logo

U teškoj prometnoj nesreći koja se u srijedu navečer dogodila na cesti Pula-Rijeka kod mjesta Vozilići smrtno je stradao 53-godišnji njemački motociklist, izvijestila je u četvrtak ujutro istarska policija.

Prema podacima policije, nesreća se dogodila u 21,20 sati kada je njemački državljanin upravljajući motociklom "yamaha" bez registarskih oznaka iz smjera Rijeke po izlasku iz lijevog blagog zavoja sletio s ceste, udario u prometni znak, zatim u zemljani nasip i pao na cestu. Od zadobivenih teških ozljeda u je 22,15 sati preminuo u vozilu Hitne medicinske pomoći na putu za KBC Rijeka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Glasnogovornica istarske policije Nataša Vitasović izvijestila je kako je to ove godine bila deveta nesreća sa smrtnim posljedicama. U tih devet nesreća poginulo je desetero ljudi. Prošle je godine u istom razdoblju policija evidentirala osam prometnih nesreća s jedanaest smrtno stradalih osoba.     

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo