STANOVNICI MALOG GRADA U ŠOKU / Novi detalji zločina u Trilju: Dječak je majku ubo nožem ispred kuće u kojoj mu živi otac...

14-godišnji dječak uhićen je u Trilju nakon što je nasred ceste nožem napao majku i zadao joj teške ozljede

27.2.2019.
19:19
VOYO logo
Image

Užas u Trilju: Ovo je mjesto gdje je popodne pronađena žena ozlijeđena oštrim predmetom

Image

Užas u Trilju: Ovo je mjesto gdje je popodne pronađena žena ozlijeđena oštrim predmetom

14-godišnji dječak uhićen je u Trilju nakon što je nasred ceste nožem napao majku i zadao joj teške ozljede. Dječak je sada u policiji, a majka u splitskoj bolnici.

Danas vlada tišina u ulici u kojoj se dogodio zločin. Dječak je majku napao nožem ispred kuće u kojoj mu živi otac. Učenik je priveden još jučer. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Maloljetnik je nakon provednog kriminalističkog istraživanja priveden pritvorskom nadzorniku zbog sumnje za ubojstvo u pokušaju", kazala je glasnogovornica PU splitsko-dalmatinske Antonela Lolić.

"Mi smo prilično u šoku"

Napadnuta žena zadobila je višestruke ozljede glave i vrata, u teškom stanju nalazi se na odjelu intezivne njege u splitskoj bolnici. Iako se priča da je dječak nezadovoljstvo već pokazivao nakon razvoda roditelja, mještani se ne žele miješati u obiteljsku tragediju, ali priznaju da su u šoku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

VEZANE VIJESTI

"Mi smo prilično u šoku. Izražavam žaljenje zbog cijelog slučaja. Možemo samo sada reći da molimo Boga da majka bude dobro. Teško je ulaziti u dubinu i širinu cijele problematike, ali službe će sigurno odradii svoje", kazao je gradonačelnik Trilja Ivan Šipić. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, stručnjaci smatraju da su službe zakazale i da se dječaku trebalo pomoći ranije. "Očito su zakazale neke stručne službe iz centra za socijalni rad ili druge instituacije koje bi trebali binuti o djeci koja teško podnose razvode roditelja", kazala je psihologinja Mirjana Nazor

14-godišnjak će biti ispitan pred sucem za mladež, koji mora utvrditi je li ubrojiv, a može mu unatoč godinama odrediti istražni zatvor. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo