Dugogodišnja zatvorska kazna? / Monstruma s Paga tereti se za četverostruko teško ubojstvo u pokušaju! Evo koliku bi kaznu mogao dobiti

Image
Foto: Dino Stanin/PIXSELL/Facebook

Najteže ozlijeđena 7-godišnja djevojčica koja je prilikom pada s kata obiteljske kuće zadobila teške ozlijede glave

28.2.2019.
15:55
Dino Stanin/PIXSELL/Facebook
VOYO logo

Oca, koji je s prvog kata kuće bacio četvero djece, tereti se za četverostruko teško ubojstvo u pokušaju, potvrdila je glasnogovornica zadarske policije Ivana Grbin.

Za kazneno djelo teškog ubojstva u pokušaju predviđena je kazna zatvora od deset godina do dugotrajnog zatvora. Tako mu prijeti od 15 do 40 godina zatvora. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Dežurni zamjenik županijskog državnog odvjetnika u Zadru je, u suradnji s policijskim službenicima Policijske uprave zadarske, jutros od 8:20 do 10:15 sati proveo očevid u Pagu zbog postojanja osnova sumnje da je državljanin Republike Hrvatske (1965.) počinio kaznena djela teških ubojstava u pokušaju. Nakon počinjenog zvjerstva muškarac se sam prijavio policiji, u kasnim poslijepodnevnim satima trebao bi biti priveden pritvorskom nadzorniku u Zadru.

Prema dosad prikupljenim podacima postoje osnove sumnje da je 54-godišnji otac maloljetnih žrtava oko 6:20 sati 28.veljače 2019. godine svoje četvero djece (2011., 2012., 2014. i 2016.) bacio s balkona stana s visine od 4,95 metara, a što je za posljedicu imalo da je dvoje djece zadobilo teške tjelesne ozljede opasne po život.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Strava na Pagu! Muškarac s prvog kata kuće bacio četvero malodobne djece! Dvoje teže ozlijeđeno

Image

Strava na Pagu! Muškarac s prvog kata kuće bacio četvero malodobne djece! Dvoje teže ozlijeđeno

Radi utvrđivanja svih okolnosti događaja Županijsko državno odvjetništvo u Zadru je dalo nalog za uzimanje krvi i urina te uzimanje otisaka prstiju i biološkog materijala od uhićenog 54-godišnjaka, a naložit će i druga potrebna vještačenja te provesti dokazne radnje i poduzeti radnje prema zakonskim propisima o postupanju s uhićenim osobama, priopćili su iz DORH-a.

Podsjetimo, od četvero malodobne djece koje je otac u četvrtak ujutro bacio s prvog kata obiteljske kuće u Pagu, dvoje je teško ozlijeđeno, a dvoje je izvan životne opasnosti. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najteže ozlijeđena 7-godišnja djevojčica koja je prilikom pada s kata obiteljske kuće, odnosno s visine od oko 6 metara, zadobila teške ozlijede glave.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo