Uznemiren i posramljen / Otac Malčanskog Brijača: 'Sramota me! Ne želim više čuti za njega, ni 22 godine robije ga nije promijenilo'

Image
Foto: mup.rs

Otac je kazao i kako je sinov nestanak prijavio još u srpnju

2.1.2020.
16:03
mup.rs
VOYO logo

Vidno uznemiren i posramljen otac Malčanskog Brijača progovorio je za srpske medije. Rekao je da se srami svoga sina i da ne želi više čuti za njega.

"Dvadeset i dvije godine robije nisu pomogle da se Ninoslav popravi, ali nikada nije i neće. Sramota me. Ne želim čuti za njega", kazao je otac koji novinarima nije htio otkriti svoje ime, ali ni fotografirati se. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Otac je kazao i kako je sinov nestanak prijavio još u srpnju. Kada je čuo da je upravo on oteo 12-godišnju djevojčicu Moniku Karimanović, kaže kako se brinuo samo za nju. 

Ninoslav Jovanović je djevojčicu oteo 20. prosinca. Sve se dogodilo na putu od kuće do škole. Pronađena je nakon 10 dana  opsežne potrage. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prijavio sam njegov nestanak još u srpnju. Od tada ga nisam vidio, čuo sam da se šulja okolo, ali ne znam ništa više o tome. Kada sam čuo da je oteo Moniku, brinuo sam se samo za dijete. Za njega nisam. Ništa što ima veze s njim me ne zanima. Ovo je veliki teret koji nosimo na leđima", zaključio je otac, pišu Novosti

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo