Očajna obitelj / Otac nestalog mladića za RTL.hr: 'Ante nema više od mjesec dana. Prijatelj je pronađen gol i rastrojen'

Image
Foto: Nestali.hr/PIXSELL

Nesretna obitelj je angažirala i vidovnjaka kako bi doznali što se dogodilo s njihovim sinom i bratom

17.7.2020.
12:39
Nestali.hr/PIXSELL
VOYO logo

Ante Barišić (23) je nestao još 6. lipnja i od tada mu se gubi svaki trag. Očajna obitelj poduzima sve kako bi doznala što se dogodilo s njihovim sinom i bratom te kobne noći sa subote na nedjelju.

Mladić je živio u iznajmljenom stanu na zagrebačkoj Kajzerici s dvojicom mlađe braće i djevojkom s kojom je bio u vezi oko tri godine. Prije toga je živio s obitelji kod Velike Gorice gdje roditelji i dalje stanuju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posljednji put je viđen na poslu. Radio je jednom restoranu na Vrbiku kao kuhar.

''Nakon što je završio s poslom oko 22 sata, po njega je autom došao prijatelj. On nam je ispričao kako su se najprije odvezli u njegov stan i da su konzumirali LSD. Nisu više mogli biti u zatvorenom pa su otišli na benzinsku, a to su pokazale i snimke kamera, a potom su se vozili po Kajzerici. Kazao je kako im je smetala buka i svjetla, valjda zbog droge, pa su se odvezli do nasipa na Savi. Ondje su, kako je ispričao nama i policiji, stigli oko ponoći. Tvrdi da su se 'skotrljali' niz nasip i da se više ničeg ne sjeća'', ispričao je za RT.hr Božidar Barišić otac nestalog mladića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Iduće jutro je policija došla na nasip jer im je slučajni prolaznik javio da se ondje nalazi mladić koji je potpuno gol. To je bio taj Antin prijatelj. Stajao je tik uz Savu pa su mu se poicajci oprezno obratili jer je bio rastrojen i pokazivao agresiju pa su se bojali da ne skoči u rijeku'', nastavio je.

Tada se postavilo pitanje gdje je Ante, ali mladić je tvrdio da se ničeg ne sjeća. Antin mobitel je pronađen je kod Hipodroma. Ne zna kako je točno dospio ondje i je li ga Ante slučajno izgubio kobne večeri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nesretni otac nam je otkrio kako su čak i vidovnjaka angažirali ne bi li doznali što se dogodilo njihovu najstarijem sinu.

''Njegove prognoze, nažalost nisu dobre. On tvrdi da je Ante tragično skončao. U potragu je osim poicije bio uključen i HGSS. Tražili su ga sa psima i dronom, ali nisu našli nikakve tragove'', govori Božidar Barišić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ante je visok 175 centimetara, srednje je tjelesne građe, crne kratke kose i smeđih očiju. Na desnoj podlaktici s unutarnje strane ima tetovažu u obliku krila anđela. Bio je odjeven u tamnu majicu kratkih rukava kada je posljednji put viđen.

U slučaju da posjedujete informacije o Anti Barišiću, obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovete na broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: nestali@nestali.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo