'nije mu prvi put' / Oteo djecu i pobjegao iz Srbije u Hrvatsku, na granici ga nisu primijetili? 'Djeca su vrištala...'

Image
Foto: Shutterstock / Ilustracija

Majka tvrdi da je kontaktirala i Centar za socijalni rad iz kojeg su joj sugerirali da potraži pomoć liječnika...

6.6.2022.
16:49
Shutterstock / Ilustracija
VOYO logo

Korisnici Sigurne kuće u Beogradu, Ani Landeki, bivši je suprug odveo djecu u "nepoznatom pravcu", saznaje N1 Srbija.

Landeka kaže da je djecu posljednji put vidjela u nedjelju ujutro, kada je išla na posao. Na posao ju je odveo otac koji je uzeo djecu kod sebe. Kada je stavio djecu u auto kako bi ih nakon posla njihove majke vratio k njoj u Sigurnu kuću, iznenada se pojavio otac i oteo ih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Otac mi je krenuo dovesti djecu. Dok su bili u autu, a dok se moj otac vezao, moj bivši suprug se zaletio i udario u auto mog oca", priča Landeka. Otac djece zgrabio je djecu i krenuo se natezati s Aninim ocem, a kako se djeca ne bi povrijedila - njihov ih je djed pustio. "Djeca su vrištala, moja majka se zakačila na vrata auta… Dao je gas, vukao je i nju…", ispričala je Landeka.

Problem je u tome što Landeka još nije dobila privremenu mjeru starateljstva nad djecom, pa policija njenog bivšeg supruga može teretiti samo za prometni prekršaj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
strašni prizori /

Srbija šokirana zločinom. Susjedi: 'Polila je dijete kiselinom, vrištao je, muči ga od sinoć'

Image
strašni prizori /

Srbija šokirana zločinom. Susjedi: 'Polila je dijete kiselinom, vrištao je, muči ga od sinoć'

Kaže da ovo nije prvi put da joj je oteo djecu - prvi je puta to učinio 2020. godine kada je jednostavno uzeo djecu i pobjegao u sigurnu kuću za muškarce u Švicarskoj. To nije bio nikakav problem, s obzirom na to da on ima i švicarsko državljanstvo.

N1 Srbija saznaje da i da je Domagoj Landeka, koji je nasilno odveo djecu napustio teritorij Srbije i pobjegao u Hrvatsku. Majka tvrdi da djeca prilikom prelaska granice nisu kod sebe imala niti jedan dokument.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tvrdi da niti u jednom trenutku nije bila obaviještena da je njen bivši suprug napustio Srbiju, već je sve saznala iz medija. Kontaktirala je i Centar za socijalni rad koji tvrdi da su djeca "na sigurnom, kod oca." Također dodaje da su joj sugerirali da, ukoliko je uznemirena, potraži pomoć liječnika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo