ŽESTOK SUKOB / Pedesetak maskiranih osoba s palicama i lopatama blokiralo autocestu! Kohortu dočekali BBB?

Image
Foto: vijesti.hr, Pixsell/ilustracija

'Pokraj nas su protrčali maskirani tipovi s kapuljačama na glavama i palicama i lopatama. Užas'

27.10.2019.
18:40
vijesti.hr, Pixsell/ilustracija
VOYO logo

Blizu odmorišta Kriz u smjeru Zagreba oko 17 sati, pedesetakmaskiranih osoba blokiralo je promet na autoputu, nakon čega se stvorila kolona. Trčali su uz cestu u kapuljačama, s maramama preko lica te palicama i lopatama u rukama.

"Napravili su kolonu i ugrozili automobile i putnike, radeći grimase, pokazivali su srednji prst. Uz cestu je bilo parkirano par automobila i kombi kojim su vjerojatno došli", kazala nam je čitateljica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz smjera Zagreba, dodala je, su uskoro jurile dvije policijske "marice" i Hitna. Oko 18 sati kod naplatnih kućica u u smjeru glavnog grada zaustavljeni su kombi i dva automobila. Policija ih je navodno uspjela privesti 15-ak.

"Vozili smo se u autu za Zagreb kad odjednom se promet usporava i gotovo zaustavi, a pokraj nas pretrči pedesetak maskiranih tipova s kapuljačama na glavama i palicama i lopatama. Užas", potvrdila nam je čitateljica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neslužbeno, riječ je o BadBlue Boysima koji su čekali pripadnike navijačke skupine Kohorta. Naime, upravo su u ovom kolu u Zagrebu zaigrali Dinamo i Osijek, a slavili su Zagrepčani 1:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo