narušavao javni red / Pijani Čileanac galamio po Starigradu i ukrao bicikl. Dobio rok od tjedan dana da napusti Hrvatsku

Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Iz zadarske policije su priopćili da je 37-godišnji Čileanac narušavao javni red i mir u Starigradu, a onda su ga zatekli u Selinama

16.9.2022.
11:36
Ivo Cagalj/PIXSELL
VOYO logo

Pijanog Čileanca koji je na zadarskom području naročito drskim ponašanjem narušavao javni red i mir te ukrao bicikl policija je privela i novčano kaznila, a prekršajnim rješenjem određen mu je rok od sedam dana u kojem mora napustiti Hrvatsku.

Iz zadarske policije u petak su priopćili da su dovršili kriminalističko istraživanje nad 37-godišnjim državljaninom Čilea koji je u srijedu popodne pod vidnim utjecajem alkohola vikom i galamom narušavao javni red i mir u trgovini u Starigradu. Policija ga je nedugo nakon toga zatekla na ulici u Selinama i privela ga, a alkotestom mu je utvrđeno 2,09 promila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kod njega je pronađen bicikl manje vrijednosti za koji je utvrđeno da ga je ranije istoga dana ukrao na plaži na području Starigrada, a koji je vraćen vlasnici. Čileanac je uz optužni prijedlog zbog prekršaja naročito drskog ponašanja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira prepraćen na zadarski Općinski sud, gdje je kažnjen novčanom kaznom.

Zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o strancima prekršajno je sankcioniran te je rješenjem dobio rok od sedam dana za napuštanje Hrvatske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo