ZASTRAŠIVAO OSOBLJE

Pijanom muškarcu nisu dali piće u kafiću u Kninu, pa je digao majicu i pokazao plinski pištolj: Vlasnik ga izbacio iz objekta

'Utvrđeno je da je narušavao javni red i mir, kao i da kod sebe ima plinski pištolj bez streljiva', objavila je policija

Image
Foto: Patrik Macek/PIXSELL /Ilustracija
RTL Vijesti/ 22.4.2022. u 22:23

U utorak je u kninskom ugostiteljskom objektu došlo do narušavanja javnog reda i mira. Kako neslužbeno doznaje Feral News, vidno alkoholiziran S.L. (41) tražio je da ga usluže alkoholnim pićem, što je vlasnik objekta odbio. Tada je S.L. pokazao pištolj i prijetio osoblju, nakon čega ga je vlasnik izbacio iz objekta.

Prema neslužbenim informacijama svjedoka, S.L. je u još jednom ugostiteljskom objektu koristio oružje u svrhu zastrašivanja gosta.

O svemu se nakon novinarskog upita oglasila policija. Kažu da je pištolj bio plinski.

"U večernjim satima 12. travnja u Kninu, u ugostiteljskom objektu u vl. 31-godišnjaka, došlo je do narušavanja javnog reda i mira na način da je 41-godišnjak u alkoholiziranom stanju zatražio da ga usluže alkoholnim pićem, što je vlasnik odbio. Tada je 41-godišnjak samo pokazao ispod majice nešto nalik na pištolj te je po molbi vlasnika objekta odmah izišao. Utvrđeno je da je narušavao javni red i mir, kao i da kod sebe ima plinski pištolj bez streljiva. Uz optužni prijedlog 41-godišnjak je priveden na Prekršajni odjel Općinskog suda u Šibeniku, gdje je dobio mjeru opreza zabrane približavanja objektu i vlasniku", izvijestili su iz policije.

RTL Vijesti/ 22.4.2022. u 22:23

Više s weba

Pročitajte još

Image
MORH POSLAO KANADERE

Gori na dva mjesta u Zadarskoj županiji. Na terenu tri kanadera, na Dugom otoku gase požar koji je uzrokovao grom

Više s weba