VELIKA TRAGEDIJA / Poginuli policajac iza sebe ostavio suprugu i kćer: 'Saša je kćerkici bio cijeli svijet'

Image
Foto: Facebook

Modrić je od travnja 2010. bio djelatnik MUP-a. Počeo je raditi u II. postaji

28.3.2019.
8:12
Facebook
VOYO logo

Policajac Saša Modrić poginuo je u utorak 26. ožujka na čvoru autoceste A3 s Ljubljanskom avenijom u Zagrebu po povratku s terena po Slavoniji, a razlog izlijetanja s ceste bila je neprilagođena brzina njegova motocikla, zbog koje je udarac u ogradu bio koban i bez obzira na pravovremenu reakciju kolega taj je pripadnik Kobri izgubio život te iza sebe ostavio suprugu i malenu kćer.

"Ne znam kako će to Sašina Sanjica podnijeti. Imaju malenu curicu vrtićke dobi kojoj su, kad je znamo sresti, znate kako se ono kaže, prepuna usta o tati. Stalno ponavlja: ‘Moj tata ovo, moj tata tata ono’. Saša je kćerkici bio cijeli svijet. Mi kao susjedi osjećamo golem gubitak jer je Sale bio neopisivo dobar, iskren i nadasve pozitivan čovjek. Volio je motore, s ponosom je radio svoj policijski posao. Znate kad vidite u nečijim očima radost življenja? E, to je bio on. Bio je primjer drugima i kao osoba i kao otac i kao policajac", rekla je za Jutarnji list susjeda Saše Modrića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Modrić je od travnja 2010. bio djelatnik MUP-a. Počeo je raditi u II. postaji prometne policije kao službenik za sigurnost cestovnog prometa. Prometni motociklist bio je od svibnja 2013. godine, a 2017. premješten je u Mobilnu jedinicu prometne policije kao motociklist.

Na natjecanjima je uvijek bio među prvih pet motorista, a cijenili su i motoristi i instruktori vožnje...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo