Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
'Pravio je majmunarije'

Policija prijavila sina bivšeg 'vatrenog': Igor Štimac i kći žrtve su obiteljskog nasilja

"Mi nismo oštećena strana, nego smo pokušavali pomoći", kazao je Igor Štimac

Image

Igor Štimac – kladionica, vinogradi i maslinici Svega dvije godine nakon osvajanja epske bronce u Francuskoj, Igor Štimac je naveliko krenuo u poduzetničke vode. Ambiciozan projekt sportske kladionice Sport Tip je za samo pet godina neslavno propao. Ipak nisu svi poduzetnički poduhvati Igora Štimca završili na taj način. Naime, nakon toga s obitelji ulazi u proizvodnju vina i maslinovog ulja u koji su prema nekim informacijama uložili oko pet milijuna eura. Vinariji Rizman u Komarni ide vrlo dobro, a vina obitelji Štimac glase za ponajbolja u Hrvatskoj. Igor se u vinogradima ne pojavljuje pretjerano često, a posao uglavnom vodi njegov najmlađi brat.

Foto: Marko Prpic/PIXSELL
Vijesti.hr/ 22.5.2020. u 17:48
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Splitska policija prijavila je sina bivšega hrvatskog nogometnog reprezentativca Igora Štimca zbog nasilja i remećenja reda, a na meti su mu bili otac i sestra, piše Dalmatinski portal

"Istina je, no ne bih išao u detalje. Takve stvari se trebaju rješavati unutar obitelji", kazao je Dalmatinskom portalu Štimac te potvrdio da je sinoć imao problema sa sinom i da se zbog toga javio policiji. 

"Pravio je majmunarije"

Policija je njegovog sina prijavila za dva prekršaja, članak 6. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira te članak 10. Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji. Optužni prijedlog podnijet je redovnim putem bez privođenja, a policija kao oštećene vodi Štimca i njegovu kćer. 

"Mi nismo oštećena strana, nego smo pokušavali pomoći", kazao je Štimac. Navodno je pijani Štimčev sin lupao na vrata očeva stana, a onda i fizički nasrnuo na oca i sestru. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

"Pravio je majmunarije", kazao je Štimac o sinovoj ozljedi noge. Navodno je sin pokušavao preskočiti preko balkona nakon što mu je otac zatvorio vrata stana, piše Dalmatinski portal.   

Vijesti.hr/ 22.5.2020. u 17:48
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
lažne covid potvrde

Više od 200 ljudi pod najvećom istragom Uskoka u našoj povijesti: Među osumnjičenima i Tony Cetinski?

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba