možete im pomoći! / Požar izazvao otvoreni plamen? Otac i sin teško opečeni, stradala i njihova mezimica

Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL / Facebook

Završen je očevid stravičnog požara koji se u ponedjeljak rano ujutro zbio u Dućama

26.3.2019.
14:42
Ivo Cagalj/PIXSELL / Facebook
VOYO logo

Stigli su rezultati očevida nakon što su otac i sin opečeni u obiteljskoj kući u Dućama kod Omiša u požaru koji je planuo u ponedjeljak rano ujutro.

Otac Ivan (50) i sin Domagoj Prlić (27) zadobili su teške opekline. Policija je utvrdila da nema elemenata kaznenog djela te se neslužbeno doznaje kako je uzrok požara bila svijeća koja nije dobro ugašena. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Otac i sin stradali su tražeći u sobi Domagojeva brata te su s opeklinama trećeg stupnja smješteni na Jedinici intenzivnog liječenja, a tijekom dana su bili u induciranoj komi i priključeni na respiratore.

Njihovo stanje je teško, ali stabilno. Obitelj je ostala bez svega, no kako doznaje 24sata, Grad Omiš i  Splitska-dalmatinska županija su obećali pomoći, kao i Ivanovi prijatelji i suborci iz Domovinskog rata. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odreknite se kave i pomozite obiteljskoj ljubimici Nali

A u požaru je stradala i obiteljska ljubimica Nala koju su udomili. Ona ima opekline drugog stupnja po cijelom tijelu, glavi, njuški i šapama. 

Kako joj možete pomoći stoji u objavi na Facebooku:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Tragedija u Dućama: U požaru stradali otac i sin

Image

Tragedija u Dućama: U požaru stradali otac i sin

"Zbrinuta je u klinici More u Šibeniku.. Do daljnjeg ostaje tamo... Ovim putem molimo za pomoć te je objavljen broj računa za uplate (HR9124020063103480216, Marija Varga, svrha uplate: Nala). Od vas tražimo samo da se odreknete jedne kave, jedne kutije cigareta i pomognete ovim ljudima i ovoj hrabroj pasici... Samo malo humanosti, ništa više... I da povučem paralelu... 

Nalina vlasnica je danas u svoj ovoj tuzi, ne znam koliko puta zvala i pitala za Nalu! Dok mnogi... uskoro kad krenu godišnji odmori, će s takvom lakoćom sve te neke 'Nale' iskipati negdje na ulicu jer će postati smetnja! Deset kuna je veliko! A koliko smo mi ljudi... E to ćemo tek vidjeti!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, dojavu o požaru u obiteljskoj kući na adresi Put stare Duće 14 vatrogasci su dobili u 4,25 sati, a u gašenju je sudjelovalo 20 vatrogasaca sa četiri vozila iz DVD- a Omiš i Dugi Rat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo