ZAVRŠIO U PRITVORU / Prijetio bivšoj djevojci: slao joj sliku bombe i poručio - 'ubit ću nas oboje'

Image
Foto: Ilustracija/Thinkstock

Muškarac je prijetnje upućivao tijekom sedam mjeseci, od listopada prošle godine do kraja travnja ove godine

28.5.2018.
10:46
Ilustracija/Thinkstock
VOYO logo

Zbog uznemiravanja i prijetnje smrću bivšoj djevojci podignuta je optužnica protiv 46-godišnjeg D.F. koji se nalazi u istražnom zatvoru od kraja travnja. 

Muškarac je prijetnje upućivao tijekom sedam mjeseci, od listopada prošle godine do kraja travnja ove godine. Razlog ovakvog ponašanja je činjenica da su raskinuli vezu, a on se s tim nije mogao pomiriti. Gotovo svakodnevno joj je slao SMS poruke i upućivao pozive zbog čega je mijenjala i broj. Obraćao joj se i putem messengera, a putem lažnog profila je objavljivao njezine fotografije te joj pisao da je ku**a i da nudi seks kao uslugu, piše Novi list

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prijetio joj je da će joj napakostiti i da će ona platiti za njegovu bol. U tri navrata je dolazio na kućni prag gdje je vikao da mu se vrati i turirao automobil. Dolazio joj je i na radno mjesto zbog čega je dala otkaz i otišla na drugo radno mjesto, no uzalud. Ostavljao joj je cvijeće za groblje, slao fotografiju bombe pa napisao da će se njome ubiti.  

"Ubit ću sebe s tobom, ako te ja neću imati, neće te nitko više imati..", jedna je od poruka muškarca kojem su policajci oduzeli ručnu bombu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo