strašno / Privedena majka iz Gorskog kotara: zbog loših ocjena jastukom gušila vlastitu kćer?

Image

Kod majke je nakon što je intervenirala policija, pronađen i nož zamotan u krpi

28.11.2016.
10:45
VOYO logo

U istražni centar Županijskog suda jučer je privedena S.S. (54) iz jednog manjeg naselja u Gorskom kotaru zbog osnovane sumnje da je zlostavljala svoju maloljetnu kćer, piše Novi list.

Majka je revoltirana školskim (ne)uspjesima svoje kćeri fizički nasrnula na nju, navodno je gušila jastukom, a kod majke je nakon što je intervenirala policija, pronađen i nož zamotan u krpi. Osumnjičena dosad nije osuđivana, a osim te maloljetne, majka je i triju punoljetnih kćeri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sudac istrage Vlado Bosner nije prihvatio prijedlog tužiteljice o zadržavanju u istražnom zatvoru, već se odlučio za mjere opreza kojima će se osigurati mir u kući, ali i izbjeći mogući novi sukob.

Majka će se, naime, morati preseliti kod najstarije kćeri koja živi u Rijeci barem dok se ne okonča istraga, a maloljetna kćer ostaje u Gorskom kotaru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također, majka se mora javljati načelniku Prve policijske postaje jedanput tjedno te joj je zabranjeno približavanje kćeri na udaljenost od sto metara i uspostavljanje bilo kakvog kontakta, piše Novi list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo