detalji nesreće / Putnica iz autobusa koji je sletio s autoceste: 'Strašni su ti trenuci kad ne znaš hoćeš li preživjeti'

Image
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL

Putnica je kazala da se veće zlo spriječilo zahvaljujući prisebnosti mladog vozača

18.10.2018.
16:53
Ivica Galovic/PIXSELL
VOYO logo

Oko 11,30 na autocesti A3 u smjeru Slavonskog Broda autobus osječkih registracija sletio je s kolnika te udario u žičanu ogradu. Od 37 putnika, šestero je zatražilo liječničku pomoć.

"Nemam pojma što se dogodilo. Ne zna nitko. Autobus je odjednom sletio s autoceste i počeo rušiti stupove i ogradu, njihao se jako i skoro se prevrnuo u jednom trenutku. Spasio nas je mladi drugi šofer koji je uhvatio volan i napokon smo se uspjeli zaustaviti. Trajalo je naizgled jako dugo, strašni su ti trenuci kad ne znaš hoćeš li preživjeti", ispričala je za Slobodnu Dalmaciju Splićanka Marijana N.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako je kazala, mnogim putnicima je pozlilo od šoka, a veće zlo se spriječilo zahvaljujući prisebnosti mladog vozača koji je priskočio u pomoć mladom kolegi. "Ma dobro je. Mogli smo se prevrnuti. Bilo bi to puno gore", rekla je putnica iz autobusa na kojem je bila reklama na kojoj je stajalo "Najjači autobus u Hrvatskoj".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo