VARAŽDIN-IVANEC / Putnički vlak naletio na automobil na prijelazu bez rampe i semafora: Vozilo odbačeno u jarak, završilo na krovu

Image
Foto: Ilustracija/Srecko Niketic/PIXSELL

U vozilu je ozlijeđeni putnik kojeg su djelatnici Zavoda za hitnu medicinu Varaždinske županije prevezli u Opću bolnicu Varaždin

31.12.2021.
10:32
Ilustracija/Srecko Niketic/PIXSELL
VOYO logo

Kako javlj PU varaždinska, u prometnoj nesreći koja se dogodila u četvrtak oko 10.35 sati između Jalkovca i Gojanca, na prijelazu ceste preko željezničke pruge, ozlijeđen je 44-godišnjak.

Navode naime kako je 62-godišnjak na tom predjelu upravljao osobnim vozilom iz smjera Jalkovca u smjeru Gojanca. Dolaskom do navedenog prijelaza ceste preko željezničke pruge u istoj razini, na kojem nema uređaja za zatvaranje prometa ni uređaja za davanje znakova kojima se najavljuje približavanje vlaka, nije se zaustavio ispred istog, već je nastavio kretanje. Pritom je na desni bočni dio njegovog vozila, prednjim lijevim dijelom naletio putnički vlak koji je prometovao na relaciji Varaždin – Ivanec.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osobno je vozilo od siline udara odbačeno u cestovni jarak, te se prevrnulo na krov. U vozilu je ozlijeđeni putnik, te je po djelatnicima Zavoda za hitnu medicinu Varaždinske županije prevezen u Opću bolnicu Varaždin, a njegove će se ozljede okvalificirati naknadno, zaključili su. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo