Teška nesreća kod Okučana / RTL donosi detalje užasa kod Okučana, vatrogasac: 'Ovo je bila jedna od najstrašnijih intervencija'

Četiri osobe smrtno su stradale u teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila na sjevernom kolničkom traku autoceste A3

22.3.2021.
12:10
VOYO logo

Četiri osobe smrtno su stradale u teškoj prometnoj nesreći koja se noćas u 3.12 minuta dogodila na sjevernom kolničkom traku autoceste A3.

Image

Prizori užasa nakon nesreće kod Okučana: Četiri osobe su poginule, navodno je riječ o migrantima

Image

Prizori užasa nakon nesreće kod Okučana: Četiri osobe su poginule, navodno je riječ o migrantima

Prema podacima s kojima je izašla Policijska uprava brodsko-posavska na mjestu nesreće je utvrđeno da je, iz za sada još uvijek neutvrđenih razloga, došlo do prevrtanja teretnog vozila nacionalnih registracijskih oznaka Republike Srbije. U kamionu su bili migranti, neslužbeno se doznaje. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U bolnicama u Slavonskom Brodu, Novoj Gradiški i Pakracu zbrinuto je ukupno 19 osoba ozlijeđenih u teškoj prometnoj nesreći. U novogradiškoj bolnici nalazi se ukupno 11 osoba.

"U ovome trenutku jedna je osoba životno ugrožena i nalazi se u šok sobi, a jedna je sada podvrgnuta operacijskom zahvatu. Ukupno je šet osoba zadobilo teške tjelesne ozljede", rekao je ravnatelj novogradiške Bolnice dr. Josip Kolodziej, dodajući kako je riječ uglavnom o osobama mlađe životne dobi među kojima ima i djece.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U Opću bolnicu „Dr. Josip Benčević" rano jutros su primljena četiri strana državljana mlađe životne dobi s teškim ozljedama. U tijeku je liječenje i provode se svi potrebni postupci. Zasad su svi pacijenti stabilno", za SB Plus izjavio je ravnatelj slavonskobrodske Opće bolnice, prim. Josip Samardžić, dr.med.

Kako javlja reporter RTL-a Boris Mišević, nesretne migrante doslovno je prignječio teret koji se, prilikom prevrtanja kamiona, jednostavno prevrnuo na njih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U izjavi za RTL, jedan od vatrogasaca rekao je da je to bila jedna od najstrašnijih intervencija na kojima je bio. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo