nastavak priče / Slaven Belupo oštro demantirao napad na šefa osiguranja, no priznaju da su suce morali čuvati zaštitari

Image
Foto: Damir Spehar/PIXSELL/Facebookj

Nije to jedini incident koji je jučer prijavljen

10.3.2019.
13:20
Damir Spehar/PIXSELL/Facebookj
VOYO logo

Nakon što se pojavila priča da je igrač Slaven Belupa napao šefa osiguranja vlastitog kluba jer navodno nije pustio njegovu obitelj na stadion na utakmicu protiv Hajduka, klub je tu tvrdnju oštro demantirao. 

"Što se tiče navodnog napada igrača na zaštitara zbog, kako ponovno navode mnogobrojni mediji, ne prodaje ulaznice njegovoj obitelji oštro demantiramo. Nakon utakmice zaštitari su okružili suce nakon čega je, uslijed povišenih emocija, došlo do naguravanja. Na sreću, sve se vrlo brzo smirilo bez većih posljedica", stoji u priopćenju kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, utakmica Slaven Belupa i Hajduka koja se jučer odigrala u koprivnici ostat će upamćena po brojnim incidentima. Šteta, jer je Hajduk priredio preokret za pamćenje, no igra je pala u drugi plan.

Čelništvo koprivničkog kluba zabranilo je ulazak na glavnu tribinu posjetiteljima koji nisu bili iz jedne od pet županija koje su bile na sad već notornom popisu. Kako su s njega izostale dalmatinske županije te grad Zagreb, slučaj je izazvao mnogo bure.
Da bi stvar bila bolja, trener Slavena Ivica Sertić iznio je ozbiljne optužbe na račun suđenja, a direktor kluba napao je u tunelu suca Frana Jovića, a fizički sukob spriječili su zaštitari.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo