svađa zbog kuće / Sestra do smrti zatukla 62-godišnjeg brata u Donjem Srbu

Image
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL/Ilustracija

Neslužbeno se doznaje da je uhićena 69-godišnja sestra ubijenoga te da je motiv za ubojstvo svađa zbog kuće u zajedničkom vlasništvu, koju oboje koriste samo povremeno Navodno je sestra zatukla brata.

28.6.2015.
14:33
Marko Jurinec/PIXSELL/Ilustracija
VOYO logo

Policajci su nakon dojave u nedjelju ujutro u kući u Donjem Srbu pronašli mrtvog 62-godišnjeg muškarca, a zbog sumnje na ubojstvo privedena je žena, priopćila je zadarska Policijska uprava.

Prema informaciji glasnogovornika zadarske Policijske uprave Elisa Žodana nakon telefonske dojave oko 9,30 sati, u kući u Zagrebačkoj ulici u Donjem Srbu, policijski službenici su pronašli mrtvog 62-godišnjaka s ozljedama koje upućuju na nasilnu smrt.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na pitanje o načinu ili sredstvu usmrćenja, Žodan je rekao da se ne radi o vatrenom oružju, te da više od toga nema ovlasti reći.

Zamjenik karlovačke županijske državne odvjetnice Dubravko Skolan na putu do mjesta očevida u telefonskoj izjavi Hini je rekao da razumije interes javnosti, no da prije nego obavi očevid ne može ništa reći. S namjerom da se spriječe spekulacije o ubojstvu izjavu je najavio u kasnijim popodnevnim satima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neslužbeno se doznaje da je uhićena 69-godišnja sestra ubijenoga te da je motiv za ubojstvo svađa zbog kuće u zajedničkom vlasništvu, koju oboje koriste samo povremeno. Navodno je sestra zatukla brata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo