nesreća u italiji / Sin pucnjem u trbuh ubio oca dok su lovili divlje svinje: Čim je shvatio što je učinio pokušao ga je spasiti

Image
Foto: Shutterstock

Tijekom lova na divlje svinje 34-godišnji sin je upucao 55-ogodišnjeg oca u Italiji

23.9.2019.
10:05
Shutterstock
VOYO logo

Talijanska policija optužila je čovjeka za ubojstvo nakon što je upucao vlastitog oca tokom lova na divlje svinje, javlja BBC.

Sin je vidio sjenu u grmlju i zapucao

Otac i i sin su se kretali kroz gusto grmlje pokraj grada Postiglonea koji se nalazi u provinciji Salerno kad je došlo do pucnjave. 34-ogodišnjak je zapucao kada je vidio sjenu u grmlju i pritom pogodio oca u donji dio trbuha.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čim je shvatio što je učinio, sin je pozvao pomoć i pokušao održati oca na životu. No doktori nisu uspjeli spasiti 55-ogodišnjeg Martina Gaudiosa.

Nalazili su se na zabranjenom području

Lokalni mediji javili su kako su otac i sin u vrijeme pucnjave nalazili na području nacionalnog parka gdje je lov zabranjen. Policija im je zaplijenila puške.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predsjednik Talijanske lige za obranu životinja i okoliša kako je Italija postala pravi ''divlji zapad''. Prošlog listopada, talijanski ministar okoliša Sergio Costa pozvao je na državnu zabranu lova nedjeljom nakon što je 18-ogodišnjak upucan blizu francuske granice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo