Nova teorija / Smiljanina obitelj sigurna da ona nije ubojica: Pojavila se informacija koja baca novo svjetlo na oca Fredija!?

Image
Foto: Damir Špehar/Vjeran Žganec-Rogulja/Pixsell

Istraga koja se bavi slučajem koji je šokirao Hrvatsku, kao i svijet, treba odgovoriti na još brojna pitanja

28.2.2019.
9:20
Damir Špehar/Vjeran Žganec-Rogulja/Pixsell
VOYO logo

Iako ne istupaju u medijima, Smiljanina obitelj navodno se povjerila užem krugu obitelji. Kažu kako su uvjereni da Smiljana Srnec nije usmrtila svoju sestru Jasminu čije je tijelo pronađeno u zamrzivaču u obiteljskoj kući u međimurskom mjestu Palovec, piše Jutarnji.

Istraga koja se bavi slučajem koji je šokirao Hrvatsku, kao i svijet, treba odgovoriti na još brojna pitanja. Ono najvažnije je tko je te 2000. godine, kada je Jasmina ubijena, živio u kući Dominićevih. Ovo je možda jedno od natežih pitanja za utvrditi s obzirom na to da su supružnici Dominić radili kao sezonski radnici na poslovima u inozemstvu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, živjeli su u svojem domu u Palovcu između 2011. i 2013. godine, prije nego je otac ubijene Jasmine preminuo, a majka nakon toga preselila u Njemačku. Dakle, u tom je razdoblju u kući živjelo ukupno sedam osoba: Smiljana sa svojim suprugom i troje djece te otac i majka.

Iako se proziva policiju zbog toga što nisu odradili svoj posao kako treba kada je prijavljen Jasminin nestanak, u međuvremenu su se pojavile nove informacije prema kojima je policija, nedugo prije njezinog nestanka intervenirala u obiteljskoj kući Martina Dominića u Palovcu i to zbog obiteljskog nasilja, piše Jutarnji list

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Teorija je bezbroj, od toga da je Jasmina ubijena na spavanju, do toga da su roditelji možda nešto znali. Detalje stravičnog zločina u Međimurju možda nikada nećamo saznati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo