u jednomjesečnom zatvoru / Šokantan slučaj iz Splita: Pijan se iživicirao prateći izbore u BiH pa pretukao suprugu i napao kćer

Image
Foto: Branislav Babic/PIXSELL

Iako je na ispitivanju u ODO-u Split uglavnom negirao ono za što ga se tereti, 56-godišnjak je iza rešetaka istražnog zatvora na Bilicama završio zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke i opasnosti ponavljanja djela

5.10.2022.
16:20
Branislav Babic/PIXSELL
VOYO logo

Splitskom pomorcu (56) Županijski sud u Splitu odredio je jednomjesečni istražni zatvor. On je u nedjelju svoju suprugu izudarao kuhinjskom stolicom i šakom udario svoju kćer, a nakon što se, kako neslužbeno doznaje Slobodna Dalmacija, alkoholiziran iživcirao prateći na televiziji tijek izbora za zastupnike Doma naroda parlamenta Federacije BiH.

On je u nedjelju oko 17 sati u vidno alkoholiziranom stanju, bez ikakvog razumnog povoda počeo psovati suprugu na osnovi njezina podrijetla.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nesretna je žena pokušala cijelu situaciju okrenuti na šalu kako bi izbjegla fizički napad, no nasilnik je uzeo jastuk na kojem inače leži njihov pas te ju je udario njime da bi potom sa svojih više od 110 kilograma težine legao na nju i jastuk joj stavio na glavu pritiskajući i vrijeđajući je.

Njihova punoljetna kći je ušla u sobu u kojoj se sve odvijalo te kazala ocu da pusti majku, a to joj je, prema policijskom izvješću, spasilo život jer ju je mogao ugušiti jastukom. 56-godišnjak je, između ostalog, nasrnuo i na kćer te ju je uhvatio rukama za vrat i šakom udario u čeljust.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
krvavi trag nasilja /

Tko je brutalni ubojica iz Gline: Napadao je žene po Splitu, a sada se otkrilo da je ubio djeda i zakopao ga u šumi

Image
krvavi trag nasilja /

Tko je brutalni ubojica iz Gline: Napadao je žene po Splitu, a sada se otkrilo da je ubio djeda i zakopao ga u šumi

Njegova supruga pokušala je spriječiti situacijom, a on se okrenuo prema njoj, spotaknuo, pao i udario glavom te mu je potekla krv. Nakon toga je suprugu gurnuo na pod i dva puta ju udario kuhinjskim stolcem te joj razbio glavu.

Majka i kći uspjele su nekako pobjeći iz stana i nazvati policiju, koja je odmah uhitila nasilnika. Žena je prevezena na Hitnu pomoć, gdje su joj liječnici sašili ranu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Splićanin je uhićen pod sumnjom da je posljednje dvije godine psihički zlostavljao suprugu i kćer, nazivajući ih u raznim prilikama pogrdnim imenima, a sve zbog ženina srpsko-bošnjačkog podrijetla.

Iako je na ispitivanju u ODO-u Split uglavnom negirao ono za što ga se tereti, 56-godišnjak je iza rešetaka istražnog zatvora na Bilicama završio zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke i opasnosti ponavljanja djela s obzirom da je, kako je ocijenio sudac istrage, u svom ponašanju pokazao iznimnu agresivnost, upornost i bešćutnost, piše Slobodna Dalmacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo