obračunao se i s gss-ovcem / Srpski povratnik iz Viškova ima prijavu za prijetnju nožem: Sukobio se s prodavačem oko štanda

Image
Foto: Duško Jaramaz/Pixsell

Arsić je kazneno prijavljen zbog incidenta koji se dogodio u travnju ove godine na jednom sajmu

27.8.2019.
21:19
Duško Jaramaz/Pixsell
VOYO logo

Srpski povratnik Dobrivoje Arsić koji je GSS-ovca Matka Škalameru prijavio za fizički i verbalni napad po nacionalnoj osnovi u Viškovu i sam je svojedobno bio kazneno prijavljen zbog prijetnji.

Prijavio ga je Mirko Milošević zbog događaja koji se zbio sredinom travnja ove godine na Brajdi. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Po svemu sudeći posvađali su se oko držanja i smještaja štandova koje svakodnevno nekolicina prodavača postavlja i skida na sajmu na kojem nude polovne predmete, odjevne predmete...

Milošević je kazneno prijavio Arsića jer mu je ovaj nakon kraće verbalne preprike prijetio da će ga izbosti nožem. Arsić je navodno, prema kaznenoj prijavi, htio uvesti red, "tko ima pravo, a tko ne" postaviti štand, javlja Novi list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije trebalo puno za svađu pa i prijetnje jer su u međuvremenu provedene dokazne radnje ispitivanja žrtve i svjedoka na temelju kojih je i "proizašao dovoljan stupanj osnovane sumnje da je Dobrivoje Arsić počinio kazneno djelo", stoji u obrazloženju optužnog akta.

Arsić je porekao sve optužbe  pa će epilog događaja čekati rasplitanje na sudu, kada tročlano vijeće Općinskog suda u međuvremenu potvrdi optužnicu i ona postane pravomoćna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo